BUTLLETÍ Núm 23 - Desembre 2010

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
L'Alcaldessa posa en valor les accions formatives dels/les joves de la ciutat

L’Alcaldessa Núria Parlon visita les instal·lacions i els participants del Centre de Formació i Treball de l’empresa municipal Grameimpuls, SA.

Actualment hi ha un total de 140 joves de la ciutat que s’estan formant en diferents programes com ara Programes de Qualificació Professional i Casa d’Oficis.

[més]

 
Treball als Barris

2,8 milions d'euros es destinaran per a programes ocupacionals en el marc del programa Treball als Barris.

El SOC i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet financien programes d'orientació, formació i plans d'ocupació.

[més]

 
648 persones contractades als Plans d´Ocupació

 

Grameimpuls té contractades un total de 648 persones en situació d’atur dins dels tres projectes actius de Plans d’Ocupació.

Amb una inversió de més de 4,5 milions d’euros i el desenvolupament de més de 20 subprojectes per realitzar obres i serveis en benefici de la comunitat s’està treballant en l'objectiu principal de proporcionar un lloc de treball a un ampli nombre de colomencs i colomenques.

[més]

 
93% d´inserció al curs d´administració de centres hospitalaris

El curs d’ Administratiu/va polivalent hospitalari, compost majoritàriament per dones majors de 30 anys amb càrregues familiars, tancat amb un notable índex d’inserció.

S’han realitzat 350 hores de formació teòrica per adquirir els coneixements de gestió administrativa hospitalària i 100 hores de formació pràctica en centres hospitalaris i clíniques privades de reconegut prestigi.

[més]

 
 
Empresa i comerç

Noves facilitats per complir amb la llei de prevenció de riscos laborals. Ara les microempreses ja disposen d'una nova eina. [més]

La capitalització del 80% de les persones joves emprenedores es prorroga de manera indefinida. Com a norma general, s’estableix que la capitalització de la prestació d’atur per tal de donar-se d’alta al Règim Especial de Treballadors Autòmons (RETA), té un límit màxim del 60 %. [més]

Tancament de la formació empresarial 2010 amb el seminari aplicació pràctica de la llei de protecció de dades. El passat dia 2 de desembre es va celebrar a Can Sisteré el seminari Aplicació Pràctica de la Llei de protecció de dades i les infraccions a la xarxa que tanca el cicle formatiu dirigit a persones empresàries i emprenedores que organitza, any rere any, el Servei de Foment Empresarial de GRAMEIMPULS, SA. [més]

La Generalitat aprova un nou codi de consum. A partir de 2011 totes les empreses que operin en el territori català hauran de complir la normativa especificada pel nou Codi de Consum. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí