BUTLLETÍ Núm 25 - Febrer 2011

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
Pla d'Actuació de Grameimpuls, SA

Més de 1800 persones podran participar a les diferents accions formatives programades al llarg de 2011, per la Societat Municipal Grameimpuls de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

En un moment com l’actual, la formació és una inversió de futur, és per això que al Pla d’Actuació de Grameimpuls, aprovat al Consell d’Administració del passat 21 de febrer, destaquen les actuacions i recursos destinats a la formació dels colomencs i colomenques.

[més]

 
Inici amb èxit de la programació de formació empresarial 2011

Una trentena de persones emprenedores i empresàries van participar de l'inici de la formació organitzada pel consistori, amb un seminari sobre xarxes socials i web 2.0 que va estar molt ben valorat entre els participants

La formació planificada té com a objectiu principal posar a l’abast de les persones emprenedores i empresàries eines per desenvolupar la seva idea de negoci així com competències per liderar els seus projectes empresarials.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

[més]

Grameimpuls s’uneix al Projecte Creamed

Creamed és una iniciativa europea que pretén muntar una xarxa transnacional de vivers d’empresa entre les zones de Catalunya, Balears, Languedoc Roussillon i els Midi Pyrénes.

A través de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Grameimpuls s’ha sumat a aquest projecte que ha de permetre el intercanvi d’experiències i la realització de projectes en comú entre els vivers d’empresa i les empreses allotjades a aquests centres de l’Euroregió Pirineus Mediterrània.

[més]

 
L’acTIC compleix un any

Des del seu inici un total de 269 persones han obtingut en Grameimpuls una acreditació acTIC en competències de la informació i la comunicació.

L’acTIC permet a qualsevol persona major de 16 anys demostrar les seves competències en l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, mitjançant una prova per ordinador i obtenir un certificat acreditatiu vàlid davant qualsevol instància pública o privada.

[més]

 
Empresa

Nou Seminari d'habilitats comunicatives i empatia per persones emprenedores i empresàries Obert el període d’inscripció per la sessió No són els altres, sóc jo: millorar les relacions i l’èxit professionals. [més]

Noves línies de finançament 2011 Surten les noves línies ICO per autònoms i empreses. [més]

Convocat un nou programa de suport a l'emprenedoria social. El passat 18 de gener, la Generalitat de Catalunya va publicar al DOGC l’Ordre per la qual s'aprovaven les bases per a la concessió d'ajuts en espècie. [més]

Continua el procés de regulació de l'atur per autònoms. La normalització dels drets continguts en l’Estatut dels Treballadors Autònoms continua avançant al 2011. [més]

 

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí