BUTLLETÍ Especial DONA Núm 26 - Març 2011

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 

El programa CLARA en primera persona

El Programa Clara, que en aquests moments està a ple rendiment, té com a principals objectius facilitar a les dones l'accés a l'ocupació, a través, entre d'altres accions, del foment de l'autoestima i motivació personal cap a l'ocupació, definint els perfils professionals i donant a conèixer el mercat laboral.

En aquests moments el projecte està a ple funcionament, però hem volgut destacar les opinions de dues de les dones que van participar durant la programació 2010.

[més]

2.823 dones ateses durant el 2010 al Servei d'Ocupació de Grameimpuls

Al llarg de l’any 2010 van passar pel Servei d’Ocupació de Grameimpuls un total de 2.823 dones. La gran majoria d’elles van participar en programes generalistes si be, prop de 250 ho van fer en programes específics per afavorir la seva ocupabilitat.

La Societat Municipal Grameimpuls ha portat a terme durant el 2010 programes específics per afavorir l’ocupabilitat de les dones que presenten una major dificultat per la seva integració en el mercat laboral.

[més]

Treballem per la igualtat d'oportunitats

ITINERARIS D’INSERCIÓ PER A DONES 2011: “Treballem per la igualtat d’oportunitats”, per tal d’afavorir la incorporació de les dones al mercat de treball.

L’empresa municipal Grameimpuls té previstos per a l’any 2011 tot un seguit d’actuacions en l’àmbit de l’Orientació laboral i disseny d’itineraris d’inserció per a dones.

[més]

Emprendre en femení: Una altra forma d´ocupar-se

Emprenedores colomenques ens parlen des de la seva pròpia experiència.

Durant el 2010 el 40% dels projectes atesos al Servei de Foment Empresarial (SFE) de GRAMEIMPULS,S.A. estaven liderats per dones. Tot i això, només el 28% de les empreses creades tenien com a promotora una dona.

[més]

Les emprenedores colomenques en xifres

El volum de les iniciatives emprenedores liderades per dones i ateses per GRAMEIMPULS, ofereix dades similars a les de la resta de Catalunya.

En les darreres dècades, s’ha reconegut que les dones, com a potencials creadores de noves empreses, representen un important recurs i una potencial font de desenvolupament econòmic pel territori.

[més]

Empresa


L'economia cooperativa i la dona.
La cooperativa, un model on la igualtat constitueix la normalitat d’actuació empresarial. [més]

No facis tard... La paulatina feminització de l’empresariat apunta cap a una major sensibilitat envers la conciliació laboral i familiar. [més]

 

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí