BUTLLETÍ Núm 27 - març 2011

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
Roda de Premsa de presentació del programa SUMA´T

Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, va presidir la presentació del Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil (SUMA’T), celebrada a Grameimpuls.

L’acte, celebrat a la sala del Club de Feina de Can Xiquet, es va iniciar amb la presentació per part de l’alcaldessa, Núria Parlon, de les actuacions portades ja a terme des de l’empresa municipal Grameimpuls amb els 77 joves que en l’actualitat es beneficien del programa.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

[més]

Lliurament de diplomes dels cursos de Formació Ocupacional - MARÇ 2011

L’Auditori Can Roig i Torres va acollir el lliurament de diplomes a les 334 persones de Santa Coloma de Gramenet que han participat en els darrers programes de formació ocupacional promoguts per l’Ajuntament d’aquesta ciutat i destinats a la inserció laboral. L’alcaldessa de Santa Coloma Núria Parlon va presidir l’acte.

El Servei de Foment Empresarial en xifres

El Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls SA tanca un any 2010 d’intensa activitat en l’assessorament i la formació d’emprenedors.

El passat any va significar que el progressiu augment de projectes empresarials atesos al Centre d’Empreses de Can Peixauet arribés al cim de 547, la xifra més alta des de la creació del Servei de Foment Empresaria

[més]

Seminari d’habilitats comunicatives i empatia per persones emprenedores i empresàries

Últims dies per inscriure's a la sessió "No són els altres, sóc jo: millorar les relacions i l’èxit professionals".

S’impartirà el dia 31 de març a Can Sisterè de 16 a 20 hores. Les inscripcions son gratuïtes i podeu fer-les trucant al 934665224, enviant un e-mail a cue@grameimpuls.cat o bé fent clic aquí.

[més]

 
Empresa

Té amics la teva empresa El posicionament dels negocis en les xarxes socials i la interrelació amb potencials col·laboradors ha esdevingut un factor de creixement empresarial. [més]

Cotitzacions a la seguretat social 2011 Noves mesures per incentivar la contractació i crear feina. [més]

La Banca ética aterra a Santa Coloma de Gramenet. El passat dia 1 de març es va presentar a la Biblioteca Central el projecte de creació de la secció territorial de Coop 57 al Barcelonès Nord. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí