BUTLLETÍ Núm 28 - abril 2011

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
Les persones emprenedores colomenques prenen contacte

Un total de 131 empreses de Santa Coloma i altres municipis veïns participen en una sessió orientada a la recerca de col·laboracions amb empreses del seu entorn.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de l’empresa municipal Grameimpuls, va coordinar l’esdeveniment en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i de Sant Adrià del Besòs.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

[més]

La rambla de Sant Sebastià acollirà la Mostra Gastronòmica a final de mes

La cinquena edició de la mostra es farà els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig.

En aquest cinquè any es tornarà a celebrar a la rambla de Sant Sebastià, a l’illa que hi ha entre els carrers Marina, Sagarra i Sant Silvestre.

[més]

Sessió formativa sobre les tecnologies de la productivitat personal a les pimes

Obert el període d’inscripció per la sessió Les Tecnologies de la Productivitat Personal a les Pimes dins de la programació de formació empresarial 2011 de Grameimpuls.

El seminari està organitzat pel Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls i s’impartirà el dia 26 d’abril a Can Sisterè de 16 a 20 hores. Les inscripcions són gratuïtes i podeu fer-les trucant al 934665224 o enviant un e-mail a cue@grameimpuls.cat.

Les places són limitades. Us hi esperem!

[més]

20 Persones participants del programa REINICIA’T, per majors de 50 anys, ja han trobat feina

Des del mes de gener de 2011, la Societat Municipal Grameimpuls està portant a terme el PROGRAMA REINICIA’T.

L’objectiu general d’aquest projecte consisteix en afavorir la inserció laboral de les persones participants, totes majors de 50 anys.

[més]

 
Empresa

La comptabilitat a la cooperativa canvia. El nou marc normatiu imposa una visió basada en la lògica de les societats mercantils. [més]

L’ICO i la patronal CECOT col·laboran per a la concesió de crèdits a PIMES. Pròximament s’implementaran mesures per tal de fer més accessibles els crèdits preferents als emprenedors. [més]

El comerç online, una opció més real que mai. L'augment del comerç electrònic obre noves vies de negoci a Espanya. [més]

L'Estat prepara un pla per reduïr l'ocupació oculta. El Ministeri de Treball estudia diferents mesures per incentivar el pas de l’economia submergida a la legalitat. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí