BUTLLETÍ Núm 29 - Maig 2011
Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui
 

En marxa un nou Pla d´Ocupació


L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a travès de Grameimpuls ha posat en marxa un nou Pla d’Ocupació amb 196 noves contractacions.

L'objectiu es afavorir la inserció laboral i millorar les competències professionals dels participants i alhora fer actuacions de millora de l'entorn l'urbà i programes d'atenció ciutadanes.

[més]

L’oferta formativa empresarial de Grameimpuls es renova pel segon semestre de 2011


Des de juny fins al desembre de 2011 es realitzaran 7 accions formatives noves.

Podeu consultar aquesta oferta formativa amb dates, horaris i llocs al següent enllaç. Les inscripcions són gratuïtes i podeu fer-les trucant al 934665224, enviant un e-mail a cue@grameimpuls.cat o bé a través de la nostra plana web fent clic aquí. Les places són limitades. Us hi esperem!

[més]

Programa experimental amb persones ex-toxicòmanes


Grameimpuls, conjuntament amb els Serveis Municipals de Medi Ambient i Benestar Social i amb la col·laboració de l’entitat ASAUPAM han portat a terme un pla d’ocupació experimental amb resultats socials, laborals i medi ambientals d’impacte a la nostra ciutat.

El projecte experimental ENGANXA’T AL TREBALL, ENGANXA’T A APRENDRE, es va portant a terme a Santa Coloma de Gramenet des de fa 5 anys i no ha deixat de treballar amb persones ex-toxicòmanes amb l’objectiu de formar-les i que tinguin oportunitat d’accedir a un lloc de treball.

[més]

Grameimpuls signa un conveni amb CatalunyaCaixa


La empresa municipal Grameimpuls i Catalunya Caixa han signat un conveni de col·laboració que permet ampliar les activitats d’orientació i inserció laboral destinades a la població aturada de la nostra ciutat.

El Club CatalunyaCaixa ubicat a la Avinguda dels Banús Baixa, 110 de Santa Coloma de Gramenet cedeix l’Aula d’Informàtica i una Aula Taller a Grameimpuls per a la realització de sessions d’orientació i recerca de feina per a la població aturada i alhora possibilitar l’accés dels joves a les noves tecnologies.

[més]

Empresa

Festival de la construcció en Construmat. Els propers 16 i 21 de maig, Barcelona acollirà en el recinte firal de la Gran Via la principal fira sectorial europea de la construcció. [més]

Nova línia de préstecs per a cooperatives joves. Els préstecs, fins a 20.000€ i sense comissions, s’adrecen a cooperatives joves de qualsevol sector. [més]

El Coworking. Els espais de treball compartits esdevenen un nou recurs a l’abast de les persones emprenedores. [més]

Pla general de control tributari 2011 El govern desplegarà tot un ventall d’accions encaminades a enxampar als tramposos. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí