BUTLLETÍ Núm 3 - Març 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aquí

 
Notícia destacada

Visita de les delegacions dels municipis turcs de Kavak i Beypazari.

El passat dimecres 25 de febrer en Joan Carles Mas Bassa, Primer Tinent d’Alcalde i President de Grameimpuls, va donar la Benvinguda institucional a les delegacions dels municipis turcs de Kavak i Beypazari.

La delegació va mostrar un ampli interès per conèixer els programes ocupacionals i de dinamització comercial que va presentar el Regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Esteve Serrano. Posteriorment es van traslladar als diferents centres de formació ocupacional que té Grameimpuls a la ciutat.

[més]

 


Més notícies

El Servei de Foment Empresarial torna als instituts

Grameimpuls SA inicia la seva programació 2009 de sessions per fomentar l’esperit emprenedor entre els joves.

Des de Grameimpuls SA promovem i divulguem la cultura emprenedora a l'ensenyament secundari i a la formació professional des de fa anys, amb un gran èxit d'acollida entre professors i alumnes.

[més]

Carnaval als mercats

El passat dissabte 21 de febrer, al matí, els mercats municipals de Santa Coloma de Gramenet, Fondo, Sagarra i Singuerlín, van oferir als seus clients, una fantàstica celebració del Carnaval, que va consistir en el lliurament de medalles al públic infantil que vingués disfressat i, finalment, el premi de 3 trofeus a les millors disfresses adultes que van entrar als mercats.

[més]

GRAMEIMPULS SA entitat acreditada de la xarxa INICIA

Per tal de donar suport individualitzat i de qualitat a les persones emprenedores d’arreu del territori català, es posa en marxa la "Xarxa Inicia: per la creació d'empreses".


El seu objecte principal és oferir informació, orientació, assessorament, formació, facilitats de finançament i suport a la consolidació empresarial a través d’una àmplia xarxa d'entitats locals amb coneixements, capacitat i experiència per prestar aquest suport en la qual participa Grameimpuls, SA.

[més]

Empresa i comerç
 

 

 

Quan tindran dret a l'atur els autònoms?
Els treballadors autònoms estan més a prop d’incrementar els seus drets en protecció social: la molt demandada prestació per desocupació sembla que podria entrar en vigor al final d’aquesta legislatura. [més]

La deflacció
L’IPC (índex de preus al consum) es va situar al mes de gener al 0.8%, nivell de fa pràcticament 30 anys, amb la previsió que continuï baixant fins l’agost. Això ha portat a molts experts i mitjans de comunicació a parlar de la deflació. Però, sabem en què consisteix aquest terme econòmic? [més]

Assessorament als establiments comercials per millorar la imatge
La Diputació de Barcelona i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona han signat un conveni per tal de promoure accions de millora de la competitivitat de les petites i mitjanes empreses comercials i de serveis. [més]
XINAFEST: una trobada multicultural amb el comerç
El diumenge 15 de febrer es va celebrar una trobada multicultural a les Cotxeres de Sants a la que van participar en representació del comerç de Santa Coloma de Gramenet el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Esteve Serrano i la gerent de l’ACI, Maria Costa, a la conferencia “La relación comercial de los barrios”, l’esdeveniment va oferir les riqueses de la cultura xinesa fusionada amb la autòctona. [més]
 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí