BUTLLETÍ Núm 30 - Juny 2011
Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui
 

Carles Combarros nou president de Grameimpuls


Carles Combarros (CiU), 5è Tinent d’alcalde delegat de Promoció Econòmica i Ocupació, ha estat designat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet com a President del Consell d’Administració de Grameimpuls SA.

 

[més]

Resultats positius en el Programa SEFED


Durant l’any 2010 han passat pel programa SEFED, que gestiona Grameimpuls, SA, un total de 71 persones. De totes elles, han trobat feina 43 persones, convertint-se en el centre amb millor percentatge d’inserció dels 21 que participen a Catalunya.

El programa formatiu SEFED té com a finalitat capacitar persones en el camp de l'administració i la gestió empresarial mitjançant la metodologia de la simulació d'empreses.

[més]

L'Expocoloma recolza als nous emprenedors


El proper mes de setembre, la principal fira colomenca acollirà en un espai específic a les empreses de recent creació.

L’Expocoloma atrau cada any al voltant de 200.000 visitants, de manera que totes aquelles noves persones emprenedores que vulguin donar a conèixer el seu negoci entre un públic tan multitudinari tenen l’oportunitat de fer-ho el proper setembre.

[més]

Xarxa d'Orientació, treballant per la inserció laboral


Aquest mes de juny, la societat municipal Grameimpuls ha posat en marxa el Programa Xarxa d’Orientació - Santa Coloma Insert@.

L’objectiu general d’aquesta actuació consisteix en afavorir la inserció laboral de les persones participants i, alhora, oferir un servei d’acompanyament amb la finalitat d’augmentar les possibilitats reals de trobar feina.

[més]

Empresa

El mercat interior s'anima. Les dades de l’ICO apunten cap a un augment de la despesa en consum durant els propers mesos. [més]

Revisió del tractament de dades personals. El passat mes de març va entrar en vigor la modificació del règim sancionador de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD). [més]

Noves línies de crèdit a empresa de l'ICF. Es vol facilitar l’accés al crèdit de les petites i mitjanes empreses per tal de reactivar l’economia catalana. [més]

La banca ètica es reivindica com alternativa. L’estalvi recollit per inversions en economia real ha pujat un 23 % l’últim any. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí