BUTLLETÍ Núm 31 - Setembre 2011
Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui
 

Finalitza la 23a edició de l'Expocoloma


Nou èxit de participació a la fira multisectorial més important del Barcelonés Nord.

L'Expocoloma, inaugurada per part de l'alcaldessa Núria Parlon juntament amb Josep Colldeforns, de l'ACI, i Mª Teresa Castellví, de Fondo Comerç, ha estat novament l'expositora de les novetats de sectors productius com l’alimentació, els serveis o el comerç, amb 132 estands de 82 expositors del comerç i la indústria, entre els que cal destacar els 11 que han integrat enguany el Saló dels Nous Emprenedors.

Vol's veure el reportatge de la noticia online?

[més]

Grameimpuls engega la formació empresarial de tardor


Un seminari sobre l'autònom obre la nova programació formativa per empreses i persones emprenedores.

La nova oferta formativa del Servei de Foment Empresarial, es pot consultar al nostre web, dintre de l'apartat d'empreses o fent clic aquí.

[més]

Obert el termini de matrícula a la UNED


La seu colomenca de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) ha obert el termini de matriculació per al proper curs fins al 27 d'octubre.

A la Uned de Santa Coloma s'imparteix els estudis de Psicologia, Antropologia, Educació Social, Dret, Treball Social i el curs d'accès per a majors de 25 i 45 anys.

[més]

Nous cursos a l'espai "Passió per la cuina"


Grameimpuls obre l'espai "Passió per la cuina" amb la programació de Tardor-Hivern.

Dos nous cursos pràctics amb degustació dels plats que s'impartiran a l'Escola de Restauració tots els dijous, durant els mesos d'octubre a desembre. Les inscripcions es poden realitzar al carrer Rafael de Casanova, 40 (9.00 a 14.00) o fent clic aquí.

[més]

Una delegació turca del Ministeri de Treball i seguretat social visita Grameimpuls


El passat 16 de setembre un grup de 13 funcionaris del Ministeri de Treball i Seguretat Social de la República de Turquia, acompanyats per representats del Servei d'Ocupació de Catalunya, van visitar les instal·lacions de Grameimpuls.

La delegació va ser rebuda a Can Xiquet pel President de l'empresa municipal, el Sr. Carles Combarros.

[més]

Empresa

Nous ajuts per a comerços i empreses de serveis. El Departament d'Empresa i Ocupació articula un catàleg d'ajuts destinat a potenciar un segment significatiu del teixit empresarial català. [més]

El govern estatal entrena joves emprenedors. El Ministeri d'Educació potencia l'autoocupació entre els joves estudiants espanyols amb una acampada. [més]

La crisi i la indignació popular donen impuls a la banca ètica. El sector de la banca ètica espera tancar l'exercici de 2011 a Catalunya amb un rècord d'usuaris i inversions. [més]

L'Institut català de finances llança 5 noves línees. ICF i PIMEC signen un acord per fer arribar les noves línies de finançament a pimes i autònoms. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí