Grameimpuls - t'acompanyem
BUTLLETÍ Núm 32 - Octubre 2011
Inauguració del curs de la UNED
Inauguració del curs de la UNED

El passat 13 d'octubre el professor i exdiputat Antoni Comin va pronunciar la conferència inaugural del curs 2011-2012 de la UNED a Santa Coloma de Gramenet, en un acte presidit per l'alcadessa Núria Parlon.

youtubeVol's veure el reportatge de la noticia online?

Formació empresarial al Novembre
Formació empresarial al novembre

GRAMEIMPULS, SA continua amb la seva oferta formativa per aquest any 2011 i al mes de novembre obre dos nous seminaris: Aplicació pràctica de la Llei de Protecció de dades i les infraccions a la Xarxa i Màrqueting on-line i posicionament estratègic a internet.

Necessàri inscripció prèvia al Servei de Foment Empresarial (Avda. Generalitat, 99-101), trucant al 93 466 52 24 o per correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat. Us hi esperem!

Migrant's Decision
Migrant's Decision visita Grameimpuls

Un grup de 21 tècnics i responsables de diferents països europeus van visitar el passat dia 5 d'octubre, les instal·lacions de Grameimpuls amb la finalitat de conèixer de primera mà les metodologies d'intervenció amb el col·lectiu d'immigrants adults.

La delegació va rebre la benvinguda per part del President de Grameimpuls, Carles Combarros i va estar formada per representants d'organismes privats d'Àustria i Alemanya i públics de Bulgària i Turquia.

Alumnes de Nancy a l'Escola Restauració
Alumnes de Nancy a l'Escola Restauració

Un grup d'alumnes de la ciutat francesa de Nancy realitzen una estada formativa de dues setmanes a l'Escola de Restauració de Grameimpuls.

Alumnes participants de 16 a 25 anys formen part del programa l'Escola de la Segona Oportunitat que es desenvolupa a França.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

EMPRENDRE AL 2011? El darrer estudi sobre la creació d'empreses fet per l'Institut Nacional d'Estadística va revelar una caiguda d'un 3.7%, continuant la tendència dels darrers 3 anys. [+info]

ES PRESENTA EL PROGRAMA INNOVACIÓ COOPERATIVA El Programa té com a objectiu afavorir el desenvolupament d'empreses amb vocació innovadora que generin ocupació estable i de qualitat. [+info]

HI HA UNA EDAT PER EMPRENDRE EL TEU NEGOCI? L'assoliment de formació adequada, experiència laboral específica i la detecció de l'oportunitat de negoci determinen quan iniciar un projecte empresarial. [+info]

COM AFECTA LA CRISI A L'ECONOMIA DE LES LLARS? En el 2011 els espanyols realitzaran una despesa en la cistella de la compra de 400 euros menys que l'any passat. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només te que clicar a l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí