Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Grameimpuls - t'acompanyem
BUTLLETÍ Núm 33 - Novembre 2011
Aquest trimestre, Grameimpuls portarà a terme 61 accions formatives
Més de mil persones de Santa Coloma es beneficiaran de cursos de formació

L'empresa municipal Grameimpuls ha posat en marxa un total de 61 accions formatives de les quals es podran beneficiar 1.019 persones de la nostra ciutat fins al 31 de desembre.

Les especialitats formatives són les de restauració (cambrer/a); atenció a les persones; serveis sanitaris; soldadura, i logística, instal·lació i manteniment de calefacció i aigua calenta.

Presentació de la Jornada de Joves
1a. Jornada TET (Transició Escola Treball)

El President de Grameimpuls, Carles Combarros, va participar com a ponent a la 1a. Jornada TET. Transició Escola Treball al Barcelonès.

La jornada ha estat impulsada per part del Consell Comarcal del Barcelonès, amb la voluntat d'elaborar un treball de recerca i desenvolupar eines per obtenir un mapa de recursos per a joves en l'àmbit de la transició escola treball als municipis de Badalona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet.

Màrqueting on-line
Oberta la inscripció al curs Màrqueting On-line

El proper dia 29 de novembre de 16 a 20h de la tarda a Can Sisterè (Carrer Sant Carles s/n) tindrà lloc el seminari Màrqueting on-line i posicionament estratègic a Internet.

Necessàri inscripció prèvia al Servei de Foment Empresarial (Avda. Generalitat, 99-101), trucant al 93 466 52 24 o per correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat. Us hi esperem!

Nou ajut a la contractació de les PIMES
Nou ajut a la contractació a la PIME

Adreçat a empreses amb menys de 25 treballadors per fomentar la contractació de persones aturades amb formació ocupacional.

Aquests ajuts estan destinats al foment de l'ocupació, mitjançant la contractació de durada indefinida o temporal de persones aturades que hagin realitzat i finalitzat accions de formació ocupacional subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya per tal de proveir-les d’experiència i facilitar així la reinserció al mercat de treball.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

ELS TREBALLADORS AUTÒNOMS JA PODEN COBRAR PRESTACIÓ D'ATUR.El Consell de Ministres va aprovar el dia 28 d'octubre un real decret que estableix un sistema específic de protecció per cessament d'activitat. [+info]

"EMPRENDEGO" UNA NOVA INICIATIVA PER LES PERSONES EMPRENEDORES. Aquest concurs dotarà de "mentoring", finançament i viatges a les millors iniciatives. [+info]

L'ICF DESTINA 2.700 MILIONS A FINANÇAR PIMES I PERSONES AUTÒNOMES. L'entitat abandona la política de participar en grans projectes empresarials. [+info]

ES REGULA PER DECRET LA COTITZACIÓ DE BECARIS A LA SEGURETAT SOCIAL Els becaris s'inclouen en el Règim General però no tindran dret a protecció per atur [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí