Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Grameimpuls - t'acompanyem
BUTLLETÍ Núm 34 - Desembre 2011
Balanç i cloenda del programa SUMA'T
Balanç i cloenda del programa SUMA'T

El passat dimarts 20 de desembre l'Alcaldessa, Núria Parlón, va fer la presentació dels resultats del Programa d'Experiència Professional per a l'ocupació juvenil (SUMA'T).

Es tracta d'una innovadora iniciativa impulsada per la Generalitat que està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i que a Santa Coloma ha desenvolupat Grameimpuls.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

IMPULSA-T: Fent créixer les empreses del Barcelonès Nord
IMPULSA-T: Fent créixer les empreses del Barcelonès Nord

Grameimpuls posarà en marxa a la ciutat durant el 2012 el projecte pilot IMPULSA-T per donar suport a les empreses del Barcelonès Nord amb el principal objectiu de millorar la seva competitivitat.

El projecte IMPULSA-T està cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i pels Ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià de Besós.

Nous Plans d'Ocupació 2012
Nous Plans d'Ocupació 2012

El Servei d'Ocupació de Catalunya i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet finançaran la contractació de 237 persones en situació d'atur.

Els diferents projectes de Plans d'Ocupació es desenvoluparan a la nostra ciutat durant el primer semestre de 2012.

UNED: El curs 2011-12 registra un increment d'alumnes matriculats
Més de 1500 alumnes matriculats en el curs 2011-12 de la UNED

El nou curs acadèmic a la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) ha registrat un increment d'alumnes matriculats d'un 5% aproximadament respecte al de fa un any.

Una dada significativa que consolida Santa Coloma de Gramenet com a ciutat universitària.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

UNA FORMA DIFERENT DE FINANÇAMENT. El micromecenatge és un sistema de finançament alternatiu basat en la cooperació i confiança col·lectiva de les persones. [+info]

ELS AUTÒNOMS QUE COTITZEN PER L´ATUR TENEN UNA SEGONA OPORTUNITAT. Els treballadors i les treballadores autònomes amb dret a prestació per cessament d'activitat també podran capitalitzar la seva prestació. [+info]

MENYS BUROCRÀCIA EN LES DECLARACIONS FISCALS El Govern Central aprova la simplificació d'obligacions formals regulades al Reglament de Gestió i Inspecció Tributària. [+info]

12 CONSELLS PER L´ÈXIT A L'HORA D'EMPRENDRE L'acabament d'un any sempre és un bon moment per replantejar la manera d'afrontar nous reptes.[+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí