Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Grameimpuls - t'acompanyem
BUTLLETÍ Núm 35 - Gener 2012
Més de 1.100 persones a l'atur participen en el programa "Treball als barris"
Més de 1.100 persones a l'atur participen en el programa "Treball als barris"

Els joves i les persones amb poca formació són actualment les que es troben amb més dificultats a l'hora d'accedir al mercat laboral. Amb aquest programa s'ofereixen noves oportunitats.

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de l'empresa municipal Grameimpuls, ha posat en marxa aquest mes de gener una nova convocatòria de "Treball als Barris".

Formació empresarial 2012
Formació empresarial 2012

El Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls posa en marxa la programació formativa per a persones emprenedores i empresàries per aquest primer semestre de 2012.

Grameimpuls posarà a l'abast de les empreses locals i les persones emprenedores, eines per desenvolupar les seves idees de negoci i per millorar les competències clau per liderar aquestes iniciatives empresarials.

Cursos de cuina per a aficionats
Cursos de cuina per a aficionats

Grameimpuls a través de l'Escola de Restauració obre un nou cicle de l'espai "Passió per la cuina" amb els anomenats cursos de cuina per a aficionats que es realitzaran els propers mesos de febrer i març.

Les classes tant del curs de febrer com del curs de març s'impartiran tots els dimecres o dijous de 17h.30 a 20 hores amb una degustació dels plats a partir de les 20h.30. El preu de cada curs és de 80€ amb un descompte de 10€ si la inscripció es fa pels dos mesos.

Jornada sobre innovació i autoocupació
Jornada sobre innovació i autoocupació

Grameimpuls i la Fundació b_TEC organitzen una jornada que planteja com la innovació pot ajudar a superar la crisi actual a través de l'autoocupació al Barcelonès Nord

Necessàri inscripció prèvia al Servei de Foment Empresarial (Avda. Generalitat, 99-101), trucant al 93 466 52 24 o per correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat. Us hi esperem!

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

EINES PER A PERSONES EMPRENEDORES. Algunes lectures recomanades per la reflexió i per guanyar amplitud de mires en un món cada vegada més complex. [+info]

APROVACIÓ DE TRES LLEIS ÒMNIBUS. Aquestes lleis tenen vocació de facilitar el desenvolupament de l'activitat econòmica mitjançant la supressió de traves administratives. [+info]

BOOTSTRAPPING Finançar-se sense ajut de ningú: Limitació dels costos, desenvolupament de la creativitat i la independència. [+info]

NOU AJUT PER LES EMPRESES TIC. La Fundació INLEA obrirà el proper 2 de gener la convocatòria per participar en l'edició LinktoStart 2012.[+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí