Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Grameimpuls - t'acompanyem
BUTLLETÍ Núm 36 - Febrer 2012
Inaugurat el curs 2012 dels programes Treball als Barris i Formació Ocupacional
Inaugurat el curs 2012 dels programes Treball als Barris i Formació Ocupacional

L'Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet va visitar l'Escola de Restauració i el Centre de Formació i Treball amb més de 100 alumnes.

La visita de Núria Parlon el passat dimecres 22 de febrer a aquestes instal·lacions de Grameimpuls es va fer en el marc del programa Alcaldia als Barris.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

Balanç 2011 del Servei de Foment Empresarial
Balanç 2011 del Servei de Foment Empresarial

El servei públic de promoció empresarial de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha assessorat prop de 600 persones emprenedores al 2011.

El Servei de Foment Empresarial (SFE) de Grameimpuls ha continuat desenvolupant la seva tasca de sensibilització per l'autoocupació i assessorament per a la creació i consolidació d'empreses durant l'any 2011.

El programa "EN MARXA" finalitza amb dades positives
El programa "EN MARXA" finalitza amb dades positives

Grameimpuls fa una valoració molt positiva de l'aplicació al llarg del 2011 del programa EN MARXA. Les dades són excel.lents ja que dels 150 participants, 108 han aconseguit feina, és a dir, un 72% d'inserció.

El programa EN MARXA va nèixer amb l'objectiu d'oferir un suport individualitzat a aquelles persones que ja disposen de coneixements de les tècniques de recerca de feina i que tenen també una qualificació i objectius definits a nivell laboral.

S'inicia l'itinerari "Habilitats directives" del programa IMPULSA-T
S'inicia l'itinerari "Habilitats directives" del programa IMPULSA-T

El Tinent d'Alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació, Carles Combarros, va inaugurar el passat dimarts 14 de febrer la primera sessió de la formació d'Habilitats Directives per les empreses del Barcelonès Nord.

Un total de 20 empreses dels municipis de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet participen en aquest itinerari.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

LA NOVA REFORMA LABORAL. La Llei té com a objectiu flexibilitzar el mercat laboral i les relacions entre treballadors/es i empresaris/àries com a eina per generar feina. [+info]

EMPRENDRE PER OPORTUNITAT I EMPRENDRE PER NECESSITAT En època de crisi s'aguditza l'enginy per engegar projectes innovadors, però per a moltes persones emprendre es presenta com l'única forma d'ocupació possible. [+info]

VENDA DE BENS DE LUXE EN ÈPOCA DE CRISIS Augmenta un 25% les vendes de bens de luxe en un sector que dóna feina a mig milió d'espanyols. [+info]

COOP 57 PROMOU L´EMPRENEDORIA COOPERATIVA AL BARCELONÈS NORD El grup promotor de Coop57 al Barcelonès Nord, ha posat en marxa un concurs d'emprenedoria cooperativa. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí