Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Grameimpuls - t'acompanyem
BUTLLETÍ Núm 38 - Març 2012
Grameimpuls present a la 10a fira internacional d'empreses simulades
Grameimpuls present a la 10a fira internacional d'empreses simulades

Grameimpuls va participar en aquesta cita que organitza cada dos anys la Fundació Inform amb un estand de l'empresa fictícia "Modular SEFED".

La Fira d'Exposicions de Barcelona va acollir aquesta mostra on s'oferia l'oportunitat de compartir pràctiques, treball i experiències amb l'alumnat, el professorat i les institucions que participen al programa SEFED.

Formació financera per a persones emprenedores
Formació financera per a persones emprenedores

Un dels objectius del seminari que tindrà lloc el dia 11 d’abril, de 16:00 a 20:00  a la sala d’actes de Can Sisteré (carrer de Sant Carles s/n), serà tractar d’ajudar les persones autònomes i gerents de microempreses a conèixer què, com i amb quines condicions es pot obtenir finançament.

Necessàri inscripció prèvia al Servei de Foment Empresarial (Avda. Generalitat, 99-101), trucant al 93 466 52 24 o per correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat. Us hi esperem!

Impuls a l'espai de recerca activa d'ocupació
Impuls a l'espai de recerca activa d'ocupació

Grameimpuls ha programat per l'any 2012 un total de 446 píndoles formatives que es desenvoluparan en el nou Espai de Recerca Activa d'Ocupació.

Grameimpuls ha reorganitzat l’Espai de Recerca Activa de feina, per poder donar accés a un major nombre de persones i alhora realitzar una atenció específica i mes personalitzada dirigida a les persones que participen assíduament d’aquest recurs.

Aplicació d'una nova metodologia que dobla el nombre d'ofertes de feina
Aplicació d'una nova metodologia que dobla el nombre d'ofertes de feina

L'aplicació de metodologies innovadores en la prospecció d'empreses i en la captació d'ofertes per part de la Secció d'Intermediació de Grameimpuls, ha provocat un augment notable de les ofertes que es gestionen per a les persones inscrites a la borsa de treball.

Els resultats no s'han fet esperar ja que durant el dos primers mesos del 2012 s'han duplicat pràcticament el nombre d'ofertes que s'han gestionat a Grameimpuls.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

IDEES DE NEGOCI AMB MÍNIMA INVERSIÓ. Fes ús de les teves habilitats, creativitat i la teva passió per crear el teu negoci amb pocs diners. [+info]

PROGRAMA 360º COMPETITIVITAT. La Generalitat de Catalunya obre la convocatòria d'una nova subvenció per millorar el posicionament de les empreses catalanes. [+info]

LA BANCA ÈTICA ES DISPARA L´ANY DEL 15-M. La crispació social envers la banca tradicional ha desembocat en un transvasament de clients a altres models d'entitats financeres. [+info]

NOU REIAL DECRET PER LLUITAR CONTRA LA MOROSITAT DELS ENS PÚBLICS. El Reial Decret 4/2012 intenta reactivar la liquiditat de les empreses. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí