BUTLLETÍ Núm 4 - Abril 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aquí

 
Notícia destacada

Subvencions 2009 al comerç de Serra d’en Mena

L'alcalde, Bartomeu Muñoz, ha presentat un paquet de mesures anticrisi per augmentar l’ocupació i promocionar el sector comercial de la ciutat.

Des del consistori es vol contribuir a incentivar la rendibilitat dels punts de venda, a millorar la imatge i la modernització dels establiments comercials i, també a col·laborar en la implantació de noves activitats econòmiques en locals en planta baixa.

[més]

 


Més notícies

El 83% de les persones participants al Programa “Santa Coloma Insert@” han trobat una feina.

De les 100 persones que van participar, el 83% han aconseguit un lloc de treball.

El resultat positiu d’aquesta actuació mostra la necessitat de programes de tutorització i acompanyament a la inserció laboral com a eines necessàries i de gran valor en els processos de recerca d’ocupació.

[més]

 

Falta un mes per a la Mostra Gastronòmica 2009

La tercera edició de la fira alimentària colomenca es celebrarà durant els dies 15, 16 i 17 del proper mes de Maig.


Santa Coloma de Gramenet acull per tercer any consecutiu la Mostra Gastronòmica, una fira protagonitzada pels restauradors colomencs. La Rambla de Sant Sebastià tornarà a ser l’escenari d’aquest esdeveniment on els visitants podran gaudir de l’aparador gastronòmic de la ciutat.

[més]

 

Suport a la integració laboral en xarxa – SILEX ENGANXA’T AL TREBALL

El projecte SILEX – ENGANXA’T AL TREBALL pretén afavorir la inserció laboral de persones amb especials dificultats per accedir a l’ocupació i de potenciar el treball en xarxa de les entitats participants.

Per l’assoliment dels objectius, Grameimpuls treballa conjuntament amb Benestar Social i compta amb la participació de l’entitat local ASAUPAM, que s’ocuparà de desenvolupar accions formatives de les especialitats de jardineria, reforestació, construcció i pintura.

[més]

 
Empresa i comerç
 

 

Augmenten els imports de la subvenció a l'ocupació autònoma
La Generalitat de Catalunya ha modificat enguany l’ajut per promocionar el treball autònom. [més]

Noves mesures per donar suport a emprenedors
La Generalitat ha presentat noves mesures amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la crisi, pel tal de donar suport a les persones que emprenen, als autònoms i a fomentar la formació dels desocupats. [més]

Mercats Municipals 2009
Els Mercats municipals estan realitzant un important treball en xarxa per ampliar el seu públic objectiu. [més]
2a Fase del Pla de Foment de l’Associonisme
En aquest més d’abril s’està realitzant la segona fase del Pla municipal de Foment de l’Associacionisme. [més]
 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí