Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Grameimpuls - t'acompanyem
BUTLLETÍ Núm 40 - Maig 2012
Inaugurat el curs 2012 dels programes Treball als Barris i Formació Ocupacional
Santa Coloma amb la promoció i desenvolupament de l´ensenyament superior a distància

L'alcaldessa, Núria Parlon, i els alcaldes de Terrassa i Sant Boi van acordar la creació d'un consorci universitari de la UNED per a la promoció i desenvolupament de l'ensenyament superior a distància.

El consorci universitari tindrà per objecte la promoció i desenvolupament de l'ensenyament superior a distància en la província de Barcelona, així com la col·laboració en el desenvolupament cultural de l'entorn.

Balanç 2011 del Servei de Foment Empresarial
Èxit de participació a la Jornada de cooperació empresarial

La segona edició "Getting contacts" organitzada el passat 23 de maig per l'Ajuntament de Santa Coloma a través de Grameimpuls va comptar amb una gran participació.

La Biblioteca SalvadorCabré de Singuerlin va ser l'espai escollit per realitzar aquesta sessió de "networking" que va reunir 130 empreses i més de 180 persones.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

El programa "EN MARXA" finalitza amb dades positives
Grameimpuls també a les xarxes socials

L’empresa municipal Grameimpuls, SA ha obert el seu perfil a Facebook i a Twitter, amb el propòsit de  millorar la informació i la comunicació de les seves actuacions en els àmbits de la formació, l’ocupació i l’emprenedoria.

youtube Segueix-nos en Facebook

youtube Segueix-nos en Twitter

S'inicia l'itinerari "Habilitats directives" del programa IMPULSA-T
Bons resultats d'inserció del programa SEFED

L'any 2011 van passar pel programa SEFED que gestiona Grameimpuls un total de 68 persones.

De totes elles, han trobat feina 39 participants el que suposa un 65% d'inserció.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

L´EXPANSIÓ DE LES APPS. Un nou àmbit de negoci lligat a les TIC creix amb força al nostre país. [+info]

MARXEN LES MERCADERIES CATALANES. L'augment de les exportacions millora el dèficit comercial en un 30%. [+info]

10 CONSELLS PER AMPLIAR LA TEVA XARXA DE CONTACTES. Perfeccionar les teves habilitats comunicatives potenciarà les possibilitats d'èxit del teu negoci. . [+info]

SUBVENCIONS EN ACCIÓ. Les empreses catalanes poden ser beneficiàries d'incentius per innovar, internacionalitzar-se i millorar la seva gestió i estratègia. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí