Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Grameimpuls - t'acompanyem
BUTLLETÍ Núm 41 - Juny 2012
La formació com a oportunitat
La formació com a oportunitat

El dia 28 de juny va tenir lloc al Museu Torre Balldovina, el lliurament de diplomes dels cursos de formació ocupacional de les diferents accions formatives subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya i desenvolupades per la Societat Municipal Gameimpuls.

L'acte va ser presidit pel Tinent d'alcalde d'Educació i Esports, Diego Arroyo i el president de Grameimpuls, Carles Combarros.

youtube Vols veure el reportatge de la noticia online?

facebbok Vols veure les fotos de l'entrega de diplomes?

[+info]
Dia del civisme al parc de Can Zam
Dia del civisme al parc de Can Zam

El diumenge 17 de juny es va celebrar a Santa Coloma el Dia del Civisme al Parc de Can Zam.

En el marc d'aquest esdeveniment hi havia un gran espai dedicat a Natura i Sostenibilitat on va participar Grameimpuls.

[+info]
Grameimpuls, present al BIZ Barcelona
Grameimpuls, present al BIZ Barcelona

El Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls va assistir a l'esdeveniment per a persones emprenedores que es va realitzar a la Fira de Barcelona.

En aquesta segona edició del Biz Barcelona, Grameimpuls ha estat present a l'estand de la Diputació de Barcelona a l'apartat d'allotjament empresarial, amb la promoció dels seus dos vivers d'empreses.

[+info]
La nova programació formativa comença a prendre forma
La nova programació formativa comença a prendre forma

Grameimpuls ja té programada l'oferta formativa per a persones emprenedores i empresàries per aquest segon semestre de 2012.

Aquesta formació és gratuïta i està subvencionada per l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Diputació de Barcelona.

[+info]
Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

LA PRIMERA BANCA ÈTICA COOPERATIVA INTERNACIONAL NAIXERÀ EL 2013. L'assemblea permetrà fer realitat una aspiració de la societat civil impulsada per un gran nombre d'entitats. [+info]

LES APARENCES IMPORTEN. La inversió en disseny pot ser la clau per al creixement econòmic a Espanya. [+info]

LA IMPORTÀNCIA D´UNES ASSEGURANCES ÈTIQUES I SOLIDÀRIES. Amb l'assegurança ètica es treballa per aconseguir una economia que posi a les persones en primer terme. [+info]

LA GENERALITAT APORTA CIRCULANT. L’Institut Català de Finances ha destinat 214 milions d'euros al nou ajut per a empreses que gestiona el Departament d'Empresa i Ocupació. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí