Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 43 - Setembre 2012
La UNED es posa en marxa amb un nou curs
La UNED es posa en marxa amb un nou curs

L'oferta acadèmica per aquest 2012-2013 contempla graus i llicenciatures en Psicologia, Treball Social, Dret i Educació Social a més del Curs d'Accés a la Universitat.

El període de matrícules està obert per als alumnes que volen seguir estudiant graus universitaris fins el 18 d'octubre, per les llicenciatures i diplomatures fins el 23 d'octubre i per preparar l'accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys fins el 29 d'octubre.

Networking al Barcelonès Nord
Networking al Barcelonès Nord

El passat dijous dia 20 els Ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià de Besòs van organitzar una trobada de networking per fomentar els contactes entre les empreses del territori.

La jornada, fruit del treball de col·laboració entre les àrees de promoció econòmica de les tres ciutats, va ser presentada pels regidors de Badalona i de Santa Coloma, Rosa Bertran i Carles Combarros respectivament.

"Passió per la cuina". Nou curs de cuina de Tardor
"Passió per la cuina". Nou curs de cuina de Tardor

Grameimpuls obre l'espai "Passió per la cuina" per la temporada de tardor amb un nou curs per a persones aficionades a la cuina.

Les classes s'impartiran a l'Escola de Restauració tots els dijous, del 18 d'octubre al 15 de novembre (de 17.30 a 20.30) Les inscripcions es poden realitzar al carrer Rafael de Casanova, 40 (9.00 a 14.00) o fent clic aquí.

Fiscalitat bàsica per autònoms
Fiscalitat bàsica per autònoms

El mes d'octubre comença amb una sessió formativa adreçada a conéixer el funcionament del càlcul d'impostos.

Les persones interessades poden formalitzar la seva inscripció presencialment en el Centre d'Empreses Can Peixauet, avda. Generalitat, 99-101, trucant al 93 466 52 24, per correu electrònic a cue@grameimpuls.cat o bé a través de la nostra pàgina web.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

QUÈ FER AMB L´IVA. La recent reforma fiscal obliga a les empreses a decidir quina estratègia seguir enmig d'una pujada de preus generalitzada. [+info]

MILLORA COM A EMPRESARI/ÀRIA. Incorporar a la teva vida quotidiana petits canvis pot representar un salt endavant per a la competitivitat de la teva empresa. [+info]

"TOGETHER" MOSTRA LA FORÇA DE LES COOPERATIVES. Representants de les institucions europees i del moviment cooperatiu van participar a l'acte celebrat al Comitè Econòmic i Social Europeu (CESE). [+info]

ENISA OBRE UNA LÍNIA DE PRÉSTECS DESTINATS A L´EMPRENEDORIA SOCIAL. L'objectiu és recolzar financerament les pimes que tenen les necessitats socials com a eix central del seu model de negoci. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí