Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 45- Octubre 2012
La segona edició de l'IMPULSA'T ja ha començat
La segona edició de l'IMPULSA'T ja ha començat

GRAMEIMPULS va obrir el programa comarcal per la consolidació de l'itinerari de formació en habilitats directives.

El programa ofereix formació en diferents àrees clau empresarials i assessorament individualitzat intensiu amb l'objectiu de millorar la competitivitat del teixit empresarial del territori.

Es crea el consell assessor de l'Escola Restauració
Es crea el consell assessor de l'Escola Restauració

Grameimpuls ha creat el Consell Assessor de l'Escola de Restauració, un òrgan consultiu, de participació i de debat dels professionals i empreses del sector de la restauració de Santa Coloma de Gramenet.

Francesc Armengol, Víctor Quintillà, David Ochoa i Paco Cordero integren aquest Consell Assessor després del nomenament realitzat pel Consell d’Administració de Grameimpuls.

xxx
Nova etapa de l'Escola de Restauració amb millores a les instal·lacions

L'Escola de Restauració de Grameimpuls ha obert les seves portes enguany amb una profunda remodelació de les seves dependències.

L 'objectiu de les obres de millora era l'obtenció del Certificat de Professionalitat en la especialitat cuina, restaurant, bar i sommelieria que va atorgar el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Fiscalitat bàsica per autònoms
La UNED incorpora cursos d'idiomes a l'oferta acadèmica 2012-13

La delegació local de la "Universidad Nacional de Educación a Distancia" (UNED) amb seu al Recinte Torribera, incorporarà per primera vegada cursos d'idiomes a la seva oferta acadèmica 2012-2013.

A través del "Centro Universitario de Idiomas a Distancia" (CUID) s'impartiran els següents idiomes: Anglès elemental (A1), Francès bàsic (A2) i Alemany elemental (A1) en la modalitat semipresencial amb tutories personals.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

QUÈ SIGNIFICA SER UNA EMPRESA ORIENTADA AL CLIENT? Aconseguir nous clients o reemplaçar a un que es perd no és fàcil i, en cas d'aconseguir-ho, suposa ineludibles costos. [+info]

ELS EMPRENEDORS DE DEMÀ. L'Ajuntament vol que els joves contemplin l'autoocupació com una opció laboral més en el seu futur. [+info]

LA COMISSIÓ EUROPEA RECOLZA LES COOPERATIVES. Les arrels de la democràcia i el desenvolupament sostenible: el compromís d'Europa amb la societat civil en relacions externes"és el títol del comunicat. [+info]

EL BALANÇ SOCIAL: QUÈ ÉS I PER A QUÈ SERVEIX?. La Xarxa d'Economia Solidària promou la confecció del balanç social per fer visible el compromís social de les empreses que en formen part. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí