Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 46 - Novembre 2012
Cercles de Comparació Intermunicipal
Cercles de Comparació Intermunicipal

La societat municipal Grameimpuls ha participat per tercer any consecutiu en els Cercles de Comparació Intermunicipal dels Serveis Locals d'Ocupació organitzats per la Diputació de Barcelona.

Els Cercles de Comparació Intermunicipal son un instrument creat per la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de millorar la qualitat dels serveis municipals que s'avaluen.

La lluita contra la morositat tancarà la formació empresarial d'enguany
La lluita contra la morositat tancarà la formació empresarial d'enguany

Grameimpuls vol informar de les connotacions jurídiques de la relació que sorgeix a la compravenda de productes i serveis.

Les persones interessades en assistir a la sessió poden formalitzar la seva inscripció presencialment en el Centre d'Empreses Can Peixauet, Av. Generalitat, 99-101, trucant al 93 466 52 24, per correu electrònic a cue@grameimpuls.cat o bé fent clic aquí.

Networking
Trobada d'empreses a Sant Adrià

Una cinquantena d'empreses van participar el passat 28 de novembre en una nova sessió de networking del Barcelonès Nord organitzat per l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, l'IMPO de Badalona i Grameimpuls.

Si esteu interessats/des en participar a les properes jornades podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça electrònica cue@grameimpuls.cat o bé podeu seguir-nos a través de les xarxes socials Facebook i Twitter.

Conveni per promocionar els nous negocis de la ciutat
Conveni per promocionar els nous negocis de la ciutat

L'Ajuntament, Grameimpuls, SA i La Guia Plus (Plusfortia, SL), signen un conveni de col·laboració per donar suport a la promoció dels nous negocis de la ciutat.

A partir d'ara els nous establiments que es constitueixin amb el suport del Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, SA gaudiran d'un anunci destacat gratuït durant sis mesos a la plataforma de la Guia Plus (http://www.laguiaplus.com).

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

NOVA EDICIÓ D´AJUTS A L´ECONOMIA COOPERATIVA. La Generalitat dóna continuïtat al suport de cooperatives i societats laborals, així com a les entitats que les promouen. [+info]

EL BANC MUNDIAL POSA NOTA ALS PAÏSOS EMPRENEDORS. L'informe "Doing Business" baixa la nota d'Espanya pel que fa a les facilitats per constituir nous negocis. [+info]

L´EMPRENEDORIA CREIX A TOT L´ESTAT Alguns experts analitzen el fenomen juntament amb les seves barreres. [+info]

ÈXIT DE LA 1ª FIRA D´ECONOMIA SOLIDÀRIA DE CATALUNYA. Al llarg de dos dies 4.500 visitants han pogut conèixer les iniciatives de 114 entitats i assistir a una seixantena de xerrades. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí