Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 47 - Desembre 2012
Cursos de Formació Ocupacional
Cursos de Formació Ocupacional

La societat municipal Grameimpuls posa en marxa un total de 60 accions de formació professional ocupacional, associades a 9 certificats de professionalitat.

De la nova programació es beneficiaran un total de 900 persones de la nostra ciutat i més de 100 empreses podran col·laborar en les pràctiques associades a les especialitats formatives.

Formació per l'emprenedoria
Formació per l'emprenedoria

Al llarg de 2012 Grameimpuls ha ofert 17 accions formatives adreçades a persones emprenedores.

La formació de les persones emprenedores en els diferents aspectes relacionats amb la gestió d’una empresa, és un factor clau que determina la competitivitat i les possibilitats de supervivència del propi negoci.

Projectes d'inserció per col·lectius especials
Projectes d'inserció per a col·lectius especials

Grameimpuls inicia dos programes d’acompanyament a la inserció adreçats a persones amb diversitat funcional i malalties mentals.

Els nous programes tenen com a objectiu inserir a les persones participants en el mercat de treball mitjançant el disseny de l’itinerari laboral, l’acompanyament a la inserció i el seguiment en el lloc de treball.

Programa per aturats llarga durada
Programa adreçat a aturats llarga durada

Grameimpuls inicia un projecte experimental amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat del col·lectiu d’aturats de llarga durada.

El projecte està destinat a 60 persones aturades de llarga durada, més de dotze mesos a l’atur, que realitzaran un itinerari d’acompanyament a la inserció laboral.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

COM SERAN LES EMPRESES DEL FUTUR? La injustícia produïda per un sistema que no es preocupa per les persones és, segons Christian Felber, la llavor del proper paradigma econòmic.[+info]

SANTA COLOMA JA TÉ UNA ESTRELLA El Lluerna ha estat un dels 16 restaurants espanyols guardonats amb una estrella  Michelin en l'edició de 2013. [+info]

EL TELETREBALL GUANYA ADEPTES. Creix el percentatge d'empreses que incorporen la cultura del teletreball [+info]

QUIN TIPUS DE PERSONA EMPRENEDORA ETS?. Qualsevol, amb una mica d'esforç, pot tenir fusta d'emprenedor o emprenedora. Tot i que reflexionant-ho bé: ets capaç de fer créixer i consolidar la teva idea en el temps? [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí