Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 49 - Febrer 2013
Proper networking a l'hotel Ibis de Santa Coloma
Proper networking a l'hotel Ibis de Santa Coloma

El proper dijous 14 de març, a les 19'30 hores, els ajuntaments del Barcelonès Nord continuen cooperant i fomentant el networking i la col·laboració entre les empreses de la comarca.

La inscripció s’ha de fer abans del proper 11 de març i pot realitzar-se per telèfon (93 466 52 24) o bé per correu electrònic a l'a/e cue@grameimpuls.cat, especificant a l’assumpte “Inscripció trobada Hotel Ibis”.

Taller de Lideratge i Comunicació per a dones emprenedores
Taller de Lideratge i Comunicació per a dones emprenedores

La Regidoria de Polítiques d'Igualtat de Gènere de l'Ajuntament i Grameimpuls organitzen conjuntament un taller sobre aquesta temàtica a partir del 4 de març.

L'assistència és gratuïta però cal tramitar la inscripció al Servei de Foment Empresarial, presencialment a l'Avinguda de la  Generalitat, 99-101, trucant al 934665224 o a través del correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat.

El projecte En Marxa aconsegueix el 61,3% d'inserció laboral
El projecte En Marxa aconsegueix el 61,3% d'inserció laboral

El projecte s'ha desenvolupat en el marc del Pacte Territorial del Consell Comarcal del Barcelonès Nord i ha estat subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu.

Els usuaris del projecte eren principalment persones que necessitaven un estímul per potenciar les seves capacitats vers aconseguir un lloc de treball i fruit de la intervenció realitzada per una banda amb les persones participants i per l’altra amb les empreses col·laboradores s’ha assolit un 61,3% d’inserció.

210 píndoles formatives a l'Espai de Recerca Activa de Grameimpuls
210 píndoles formatives a l'Espai de Recerca Activa de Grameimpuls

Les 210 píndoles programades pretenen ser un recurs exprés que consisteix en accions formatives d’un parell d’hores de durada.

Consulta aquí la programació o informa't desde les nostres xarxes socials: youtubeyoutube

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

LES XARXES SOCIALS, ALIADES DEL COOPERATIVISME. Les xarxes són una via molt directa per arribar als clients i als potencials clients sense cap intermediari. [+info]

DECÀLEG PER ESCOLLIR UNA FRANQUÍCIA.El sistema de franquícia ofereix als nous empresaris un salt amb la xarxa de l'experiència d'una cadena consolidada. [+info]

QUÈ ÉS LA NOVA LLEI D´UNITAT DE MERCAT? Una nova eina que modificarà la capacitat competitiva de les empreses i de les persones emprenedores del nostre país. [+info]

S´ANUNCIEN INCENTIUS PER L´EMPRENEDORIA. Durant els primers sis mesos, els joves autònoms només hauran de cotitzar 50€ a la Seguretat Social. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí