BUTLLETÍ Núm 5 - Maig 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aquí

 
Notícia destacada
Grameimpuls realitzarà 47 accions formatives per formar a 800 persones

Grameimpuls rep fons per un import de 450.000 euros per realitzar 47 accions formatives que permetran formar a 800 persones.

El Servei d'Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu "L'FSE inverteix en el teu futur", l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la societat municipal Grameimpuls cofinancen un total de 47 accions formatives adreçades a persones en situació d'atur.

[més]


Més notícies
Aquest cap de setmana celebrem Sant Ponç

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, mitjançant Grameimpuls SA, organitza el proper diumenge 24 la fira dels productes tradicionals.

La Plaça de la Vila serà l’escenari on diferents productes d’elaboració tradicional estaran a l’abast dels visitants des de les déu del matí fins a les vuit del vespre.

[més]

 
Programació de tallers i seminaris per a persones emprenedores

Grameimpuls, SA, amb la col·laboració de l'ACI, engega la seva programació de formació per a persones emprenedores i empresàries.

La formació, en format de tallers i sessions informatives, estarà dirigida per personal docent de reconegut prestigi i professionalitat de diferents consultories.

[més]

 
Èxit de participació a la III edició de la Mostra Gastronòmica

L'alcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz, va presidir divendres 15 de maig, l'acte inaugural de la Mostra Gastronòmica.

Aquest esdeveniment va finalitzar diumenge a la tarda amb una xifra d'assistents de més de 35.000 persones, superant així la xifra de l'any passat.

[més]

 
Empresa i comerç
 
 

Representació colomenca als premis de la Diputació de Barcelona a la millor iniciativa empresarial
La finalitat d’aquests guardons és la de premiar la creació i el desenvolupament de noves iniciatives empresarials sorgides de l’àmbit local.
[més]

La Generalitat aposta per l'economia cooperativa
El Departament de Treball va publicar el passat 30 d’abril l’ordre que regula les subvencions per al desenvolupament de les cooperatives i societats laborals i contempla diferents línies d’actuació.
[més]

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar a l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, a la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí