Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 52 - Abril 2013
Reempresa ja és a Santa Coloma
Reempresa ja és a Santa Coloma

El 15 d'abril es va posar en marxa a la ciutat, a través de Grameimpuls, un nou servei per a emprenedors i emprenedores, el Punt d'atenció del Centre de Reempresa de Catalunya.

El programa Reempresa té l'objectiu de posar en contacte a persones que volen emprendre un projecte empresarial o negoci sense partir de zero amb empresaris i empresàries que volen cedir la seva empresa o negoci.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

Amb Reinicia't troben feina el 39% dels participants
Amb Reinicia't troben feina el 39% dels participants

La societat municipal Grameimpuls tanca la segona edició del programa REINICIA'T amb un 39% d'inserció laboral.

L'objectiu d'aquest projecte consisteix en afavorir la incorporació al mercat de treball de les persones participants mitjançant l'acompanyament a la inserció laboral amb la finalitat d'augmentar les seves possibilitats reals de trobar feina.

Grameimpuls amb l'Oficina Tècnica Laboral fa una aposta per la integració
Grameimpuls amb l'Oficina Tècnica Laboral fa una aposta per la integració

L’ Oficina Tècnica Laboral (OTL) és un dispositiu que té com a objectiu principal acompanyar en el procés d'inserció laboral a persones que estan en tractament de salut mental.

La finalitat és afavorir la inserció laboral en el mercat de treball de persones amb diagnòstic acreditat de malaltia mental en tractament sanitari, en procés de compensació i vinculat a un centre de salut mental, ja sigui públic o privat.

Estratègies per emprendre en femení
Estratègies per emprendre en femení

El proper 22 d’abril, en el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi, tindrà lloc la presentació del “Libro rojo de las mujeres emprendedoras”, seguit d’un networking entre les emprenedores assistents..

L'assistència és gratuïta però cal tramitar la inscripció al Servei de Foment Empresarial, presencialment a l'Avinguda de la  Generalitat, 99-101, trucant al 93 466 52 24 o a través del correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

CONSELLS PER UNA PARELLA EMPRENEDORA. Compartir un projecte empresarial entre companys sentimentals requereix d'una mentalització específica i molta complicitat. [+info]

NOVES MESURES PER PROMOURE L´ENVELLIMENT ACTIU. Reial Decret Llei 5/2013, amb mesures per afavorir la continuïtat de la vida laboral dels treballadors i de promoció de l'envelliment actiu. [+info]

EL NOU PLA DE PROVEÏDORS OBLIGA A LES ADMINISTRACIONS A FER EFECTIUS ELS PAGAMENTS EN 30 DIES. També hi haurà una ampliació del pla de pagament a proveïdors amb una dotació de 2.684 milions d'euros. [+info]

TROBADA D´ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA. Entre els dies 26 i 28 d'abril, a la ciutat de Còrdova, es celebrarà la onzena edició de IDEARIA. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí