Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 55 - Juny 2013
Conveni amb Microbank
Conveni amb Microbank

L'acord que té una dotació anual d'1.000.000 euros permetrà l'accés a línies de finançament per a microempreses, negocis d'autònoms i projectes d'autoocupació, i suposa una eina d'inclusió sociolaboral.

L' Alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i el Director Comercial de Microbank, Ramón Gatell, han signat un conveni de col·laboració per facilitar el finançament de projectes empresarials a través de microcrèdits. A la signatura d'aquest acord ha estat present Carles Combarros, President de Grameimpuls.

89 empreses col·laboren en les pràctiques de formació professional i ocupacional
89 empreses col·laboren en les pràctiques de formació professional i ocupacional

170 alumnes colomencs/ques es beneficiaran d'aquestes pràctiques.

Aquesta fórmula és idònia tant per l'alumne que li permet enriquir el seu currículum, com per l'empresa que té l'oportunitat de conèixer nous professionals.

Santa Coloma pacta amb Microsoft
Grameimpuls participa en la creació d'una xarxa d'empreses simulades al Marroc

El programa SEFED, (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives), que gestiona Grameimpuls, està col·laborant amb la Fundació INFORM en la posada en marxa d'una xarxa d'empreses simulades al Marroc.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els municipis marroquins que participin d'aquesta xarxa formin a joves en el camp de la gestió i administració d'empreses.

Santa Coloma acull "Reempresa"
L'Escola Restauració a els 'Els sabors del Món'

L'Escola de Restauració Santa Coloma va participar el passat 2 de juny a la segona mostra de productes gastronòmics "Els sabors del món", punt de trobada per tastar plats d'arreu del mon al barri del Fondo.

Grameimpuls es suma a un esdeveniment ciutadà que té com a objectiu la promoció del comerç local, la cohesió social i el foment del català com a llengua comuna.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

LLANÇAMENT DE CAES, ASSEGURANCES PER L´ECONOMIA SOCIAL. Es tracta d'un projecte basat en la col·laboració entre Arç Cooperativa i Seryes, dues de les corredories d'assegurances que treballen en el camp de l'assegurança ètica.[+info]

SI VOLS MILLORAR APRÈN A DELEGAR. A mida que creix una organització, la seva complexitat fa cada vegada més ineficaç la gestió unipersonal de les responsabilitats. [+info]

NOVA LLEI DE LLOGUER D'HABITATGES. La nova llei inclou mesures de flexibilització i de foment del mercat dels pisos de lloguer que pretenen apropar-nos a Europa. [+info]

QUILÒMETRE ZERO. Els productes fets amb ingredients de proximitat han guanyat presència en les llars i els restaurants. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí