Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 57 - Setembre 2013
L'Escola de Restauració ja té web
La UNED incorpora pedagogia, alemany i francès al curs acadèmic 2013-14

La delegació local de la "Universidad Nacional de Educación a Distancia" (UNED) amb seu al Recinte Torribera, ha obert el termini de matriculació fins al 16 d'octubre.

El centre colomenc de la UNED oferirà per aquest curs com a principal novetat el graus oficial de pedagogia i continuarà amb els de psicologia, dret, treball social, educació social, així com el curs d'accés per a majors de 25 i de 45 anys.

'Treball als Barris' permet la contractació de 124 persones aturades
Curs de 'Cuina al buit' i espai "Passió per la cuina"

Grameimpuls ha obert la inscripció per al curs de 'Cuina al buit', adreçat a professionals de la restauració i també el seu espai "Passió per la cuina" per a persones aficionades.

Les sessions per al curs de 'Cuina al buit' es es realitzaran els dies 1, 2, 8 i 9 d'octubre de 2013 de 17.30 a 19.30 a l'Escola Restauració Santa Coloma. La formació anirà a càrrec de Francesc Armengol del restaurant Ca N'Armengol i de Victor Quintillà del restaurant Lluerna.

Enllestida la programació formativa per al segon semestre
Formació en xarxes socials per a dones

El curs tindrà una durada de 20 hores i s'impartirà els dilluns i els dimecres (7,9,14,16, 21, 23, 28 i 30 d'octubre) al centre d'empreses Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) de 14:00 a 16:30.

Si estàs interessada en assistir-hi pots trucar al Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24; inscriure't presencialment al centre o bé enviar un e-mail a l'adreça cue@grameimpuls.cat. Les places són limitades i s'atorgaran per ordre d'inscripció. La formació és gratuïta.

Ser soci d'una cooperativa
Millora el teu posicionament a internet

Els dies 1 i 3 d'octubre Grameimpuls durà a terme una nova acció formativa: 'Si no tens presència a Internet, la teva empresa no existeix. I tu, existeixes?'.

L'assistència és gratuïta però cal tramitar la inscripció al Servei de Foment Empresarial, presencialment a l'Avinguda Generalitat, 99-101, trucant al 934665224 o a través del correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

CINC PEL·LÍCULES PER FER EL TEU NEGOCI. El cinema pot ser una font d'inspiració per a les persones emprenedores. [+info]

EL BOOM DEL CONSUM COL·LABORATIU. De l'intercanvi d'habitatges a compartir cotxe, del “crowdfunding” al “coworking”, aquesta manera de fer s'expandeix dia a dia. [+info]

L´ECOSISTEMA DE LES FINANCES ÈTIQUES. Aquestes entitats prioritzen la persona vers el diner a l'hora de prendre decisions. [+info]

FAMILIARS, AMICS... I BOJOS. Segons el darrer Informe GEM, aquesta via informal per finançar els projectes empresarials és la única que ha augmentat sensiblement. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí