Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 59 - Novembre 2013
IV Jornada Perfil de la Ciutat
IV Jornada Perfil de la Ciutat

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de l'empresa municipal Grameimpuls va organitzar el dimecres 13 de novembre la IV Jornada del Perfil de Ciutat a l'edifici La Masia del Recinte Torribera.

Aquest projecte en el que van participar 12 municipis més com Girona, Lleida, Manresa, Sabadell, Terrassa, Mataró i Granollers entre d'altres, consisteix principalment en la recerca de dades estadístiques que faciliten la presa de decisions i la definició d'estratègies a nivell de desenvolupament econòmic local.

Resultats molt satisfactoris d'inserció laboral
Resultats molt satisfactoris d'inserció laboral

El 45,82% de les persones que han participat en els cursos de formació ocupacional programats per Grameimpuls han trobat feina.

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha informat que els resultats d'inserció laboral de la programació 2012 han estat d'un 45, 82%. Això en números absoluts vol dir que de mitjana, 6,8 alumnes dels 15 que participen en un curs de formació ocupacional troben feina. Grameimpuls ha realitzat 15 cursos amb una participació de 225 alumnes, i un resultat de 103 persones que han arribat a trobar una ocupació.

Cercles de Comparació Intermunicipal dels Serveis Locals d'Ocupació
Cercles de Comparació Intermunicipal dels Serveis Locals d'Ocupació

La societat municipal Grameimpuls participa en la cinquena edició dels Cercles de Comparació Intermunicipal dels Serveis Locals d'Ocupació organitzats per la Diputació de Barcelona.

Els Cercles de Comparació Intermunicipal són un instrument creat per la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de millorar la qualitat dels serveis municipals que s'avaluen.

La programació formativa empresarial es tanca amb dos nous seminaris
La programació formativa empresarial es tanca amb dos nous seminaris

"Fiscalitat bàsica per autònoms" i "Eines avançades de baix cost per a la persona autònoma i la pime" completen l'oferta formativa d'enguany.

L'assistència és gratuïta però cal tramitar la inscripció al Servei de Foment Empresarial, presencialment a l'Avinguda Generalitat, 99-101, trucant al 934665224 o a través del correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

DECÀLEG PER MADURAR LA TEVA NOVA EMPRESA. Assolir que la teva empresa traspassi fronteres des dels seus inicis resulta decisiu perquè aquesta perduri en el temps. [+info]

LA II EDICIÓ DE LA FIRA D´ECONOMIA SOLIDÀRIA S'ESDEVÉ UN ÈXIT. Les 184 empreses socials expositores han estat visitades per dotze mil persones. [+info]

'ACCIÓ SOLIDÀRIA CONTRA L´ATUR' ORGANITZA UN SOPAR SOLIDARI. El motiu del sopar és recollir fons per obtenir més recursos i ajudar a crear llocs de treball. [+info]

LA FORMA DE FINANÇAMENT DEFINEIX L´EMPRENEDOR. Aconseguir finançament per un projecte empresarial avui és un repte i el model de negoci condiciona les formes de finançament. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí