BUTLLETÍ Núm 6 - Juny 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aquí

 
Notícia destacada

La UNED de Santa Coloma de Gramenet comença nous graus europeus

El proper curs acadèmic 2009/2010, el centre de la UNED a Santa Coloma de Gramenet, incorpora, des de primer curs, els nous graus en Educació Social i en Psicologia, d'acord amb els paràmetres de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior.

Ja és obert el període de preinscripció (des del 15 de juny fins al 31 d'octubre), que l'han de fer els que provenen de les PAU, de COU o demanin trasllat d'expedient. Es pot fer per Internet a www.uned.es.

[més]

 


Més notícies

Jornada de finançament empresarial

La Jornada de Finançament organitzada per Grameimpuls SA va comptar amb una nombrosa assistència de públic.

L’acte va començar amb una contextualització de les mesures que s’han implementat des de l’Ajuntament al municipi per lluitar contra la crisi econòmica i l’atur que es pateix, presentada pel tinent d’alcalde Joan Carles Mas.

[més]

 

Grameimpuls treballa per superar l'escletxa digital

En el darrer any, Grameimpuls ha realitzat 129 accions formatives en noves tecnologies de la informació i la comunicació amb una participació de 864 usuaris/es.

Grameimpuls focalitza la seva actuació en les TIC, en la formació a les persones per obtenir habilitats i eines en l’ús de les noves tecnologies i en oferir un espai d’accessibilitat per aquells que no es poden permetre un accés privat o públic no gratuït.

[més]

 

L’Expocoloma estarà ubicada aquest any en el vial de Can Zam

L’edició número 21 de la fira multisectorial Expocoloma, que està previst que es celebri entre els dies 17 i 20 del proper setembre, tindrà com ubicació el vial de Can Zam, a prop del pont de la B-20.

El canvi és a causa de les obres de millora que s’estan portant a terme en el Parc d’Europa, escenari habitual d’aquesta fira durant els últims anys.

[més]

 
Empresa i comerç
 

Seminari de gestió del temps
El passat dimarts 9 de juny es va dur a terme la primera de les sessions informatives programades per aquest 2009. [més]

Obert el període d’inscripció pel taller Oportunitats en temps de crisi
Els propers dimecres 8 i 15 de juliol, Grameimpuls, SA continuarà les accions formatives per empreses i persones emprenedores. [més]

L'Expocoloma recolza als nous emprenedors
Per catorzè any consecutiu la principal fira colomenca acollirà en un espai privilegiat a les empreses de recent creació [més]
 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí