Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 60 - Desembre 2013
Grameimpuls reconeguda com a empresa excel·lent
Grameimpuls reconeguda com a empresa excel·lent

Grameimpuls ha obtingut el Segell d'Excel·lència Europea 300+ pel seu sistema de gestió. Aquest reconeixement suposa una important fita per a l'organització i avala el seu compromís de millora contínua.

L'EFQM (Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat) és un model europeu d'excel·lència empresarial que aporta nous elements de millora per sobre dels tradicionals sistemes de gestió.

Arriba l'última acció formativa empresarial del 2013
Arriba l'última acció formativa empresarial del 2013

Fiscalitat bàsica per autònoms és la darrera acció formativa adreçada a persones emprenedores i empresàries. Aquesta sessió està programada pel dia 12 de desembre entre les 16 i les 20 hores. El lloc on s'impartirà és Can Sisteré.

L'assistència és gratuïta però cal tramitar la inscripció al Servei de Foment Empresarial, presencialment a l'Avinguda Generalitat, 99-101, trucant al 934665224 o a través del correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat.

XI Seminari de l'Observatori del Mercat de Treball
XI Seminari de l'Observatori del Mercat de Treball

El passat 28 de novembre, la nostra ciutat va acollir el XI Seminari de l'Observatori del Mercat de Treball que en aquesta edició va centrar el debat entorn al Servei públic d'ocupació davant la crisi.

L'acte va comptar amb la presència del Director del Servei d'Ocupació de Catalunya, Sr. Joan Aregio, que va centrar la seva intervenció en la nova Llei del SOC, que en aquests moments es troba en procés de discussió amb els representants del municipalisme i els agents socials.

Grameimpuls se suma al recapte d'aliments
Grameimpuls se suma al recapte d'aliments

El Comitè d'ètica de Grameimpuls ha organitzat amb el Banc d'Aliments de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet un recapte d'aliments en els nostres centres.

Al llarg dels propers dies i fins el 19 de desembre Grameimpuls disposarà a les seves dependències dels contenidors identificats i la llista d'aliments amb els que es podrà contribuir en aquesta iniciativa solidària.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

EL BALANÇ SOCIAL: QUAN NO NOMÉS COMPTA EL RESULTAT. Les eines gratuïtes faciliten que el balanç social es vagi estenent entre les empreses d'economia social. [+info]

CONTINUA LA REGULACIÓ DEL COMERÇ ELECTRÒNIC. La Unió Europea incrementa la protecció del consumidor a l'hora de comprar en Internet. [+info]

LES BASES DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL SERAN MODIFICABLES. Es prepara una reforma per donar més flexibilitat a les persones autònomes a l'hora de cotitzar. [+info]

FRUIT ATTRACTION 2013. Ifema i Fepex organitzen la principal fira d'Europa especialitzada en la distribució de fruites. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí