Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 64 - Març 2014
Fira Internacional d'Empreses Simulades a Barcelona
Fira Internacional d'Empreses Simulades a Barcelona

La Fundació INFORM, de la qual és patró des de fa més de 25 anys l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ha organitzat l'onzena Fira Internacional d'Empreses Simulades que s'ha fet del 12 a 14 de març a la Fira de Barcelona.

La nostra ciutat ha participat a través del programa Modular SEFED, (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives), que gestiona l’empresa municipal Grameimpuls.

Programació 2014 de cursos de formació
Programació 2014 de cursos de formació

Grameimpuls gestionarà 55 cursos de formació ocupacional al llarg d'aquest any que permetran la participació de més de 700 persones en situació d'atur.

Aquesta àmplia oferta formativa té com a objectiu que les persones participants en aquests cursos es preparin en especialitats com Atenció a les Persones, Instal·lacions Elèctriques, de Climatització, Solars Tèrmiques, Cuina, Cambrer, Administratius/ves, Mediació Comunitària, Animació Infantil, Microinformàtica, Vivers i Jardineria i Atenció al Públic.

Jornada d'emprenedoria social
Jornada d'emprenedoria social

El proper dilluns 7 d'abril de 17 a 20 hores, a la biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré tindrà lloc una jornada dirigida a donar a conèixer l'emprenedoria social.

L'assistència és gratuïta però cal tramitar la inscripció al Servei de Foment Empresarial, presencialment a l'Avinguda Generalitat, 99-101, trucant al 934665224 o a través del correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat.

Tercera edició del programa "ACCELERA EL CREIXEMENT"
Tercera edició del programa "ACCELERA EL CREIXEMENT"

Pimec i la Diputació de Barcelona impulsen conjuntament aquest programa dirigit a pimes que estiguin disposades a invertir en creixement.

Si esteu interessats/des en participar, podeu contactar amb el Servei de Foment Empresarial formacue@grameimpuls.cat per tal que us puguem ampliar els detalls del programa.

youtube Vol's veure el video de difusió del programa?

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

LA FRONTERA DEL RETA. Per emetre factures és necessari estar donat d'alta en Hisenda, però la Seguretat Social matisa l'obligatorietat de cotitzar al Règim Especial dels Treballadors Autònoms. [+info]

EMPRENEDORS AMB SMARTPHONE. Les app's obren oportunitats pels professionals que busquen fer-se un forat en un mercat laboral molt competitiu. [+info]

ENSENYA EL COR I FES BALANÇ SOCIAL A L´EMPRESA. El balanç social és un instrument clau per donar visibilitat i credibilitat a l'efervescent sector de l'Economia Social i Solidària. [+info]

APROVADA LA TARIFA PLANA DE COTITZACIÓ A LA SEGURETAT SOCIAL. Es preveu que la nova mesura incrementi les noves altes d'afiliació de treballadors en unes 500.000 persones. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí