Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 65 - Abril 2014
Millorar l'ocupació dels joves a Santa Coloma

Millorar l'ocupació dels joves a Santa Coloma

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i les organitzacions empresarials de la ciutat signen un acord de col·laboració per desenvolupar els programes "Joves per l'ocupació" i "Fem Ocupació per a Joves".

L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i les/el representants de l'ACI, de Fondo Comerç i de l'ACOR, junt amb el president de Grameimpuls, Carles Combarros, van signar un conveni destinat a millorar l'ocupabilitat i facilitar la inserció laboral de joves aturats de la ciutat.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

Jornada d'emprenedoria social a Santa Coloma

Jornada d'emprenedoria social a Santa Coloma

L'acte del passat dilluns 7 d'abril va aplegar prop d'un centenar de persones vinculades o interessades a l'emprenedoria social.

Aquesta jornada forma part d’un projecte més ampli d’impuls de l’emprenedoria social al territori, i ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

Millorar la recerca de feina a través de les TIC

Millorar la recerca de feina a través de les TIC

Grameimpuls programa per aquest any més de 70 píndoles de formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

L’empresa municipal Grameimpuls desenvoluparà mes de 70 píndoles formatives en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) on podran participar més de 425 persones.

Tercera edició del programa "ACCELERA EL CREIXEMENT"

Exposició "Memòria cooperativa" a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré

Aquesta mostra que vol fomentar el cooperativisme i, en general, la cooperació social com a element transversal en els fets econòmics es podrà gaudir al llarg del mes d'abril.

L’exposició “Memòria Cooperativa” té com a objectiu fer emergir una realitat històrica desconeguda per a molts i moltes de nosaltres: l’experiència viscuda de la cooperació social per part de milers de persones en els darrers anys del segle XIX i el primer terç del XX.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

LA IMATGE DE MARCA A LES XARXES SOCIALS. Reaccionar ràpidament i donar una explicació satisfactòria a les crítiques són les claus per sortir viu d'una crisi de reputació a Internet. [+info]

SEGONA EDICIÓ DEL TALLER FORMATIU DE MAILCHIMP. A causa de l'èxit de la primera edició del curs, hem organitzat tres noves sessions per aprendre a fer servir aquesta eina que permet automatitzar l'enviament de correus electrònics i butlletins. [+info]

EMPRENEDORS I INVERSORS DISSENYEN CROWDFUNDING IDEAL. Els emprenedors i els inversors defensen una regulació de la capitalització diferent a l'avantprojecte de llei sobre el crowdfunding. [+info]

BOOTSTRAPPING. Finançar-se sense ajut de ningú: limitació dels costos, desenvolupament de la creativitat i la independència. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí