Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació Aturem la MAT facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 66 - Maig 2014
L'Ajuntament promociona l'economia social
L'Ajuntament promociona l'economia social

El proper 27 de maig, el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls organitzarà el seminari "Pensa en CO: Emprèn de forma col·lectiva".

L'assistència és gratuïta però cal tramitar la inscripció al Servei de Foment Empresarial, presencialment a l'Avinguda Generalitat, 99-101, trucant al 934665224 o a través del correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat.

CUINA'T L'ESTIU
CUINA'T L'ESTIU

Grameimpuls programa per aquest estiu el primer Casal de Cuina per a joves que es realitzarà a Santa Coloma de Gramenet.

Joves d'entre 8 i 15 anys tindran l'oportunitat de participar del 25 de juny al 25 de juliol al casal d'estiu, CUINA'T L'ESTIU. Podeu trobar mes informació a la web www.restauraciosantacoloma.cat,  o al telèfon 933929105.

Curs de sommeliers a l'Escola de Restauració Santa Coloma
Curs de sommeliers a l'Escola de Restauració Santa Coloma

El proper 29 de maig l'Escola de Restauració de Grameimpuls iniciarà el primer curs de formació de sommeliers adjudicat mitjançant l'Acord Marc del servei de formació per a l'ocupació de la indústria de l'hostaleria i del turisme, del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Mes informació sobre el certificat de professionalitat, inscripcions, programa del curs, equip docent i perfil d’entrada dels alumnes, a la web www.restauraciosantacoloma.cat o al telèfon 933929105.

8 de cada 10 alumnes participants del programa SEFED troben feina
8 de cada 10 alumnes participants del programa SEFED troben feina

El programa formatiu SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives) té com a objectiu capacitar persones en el camp de l'administració i la gestió empresarial.

El Centre de Formació La Ginesta de Grameimpuls, és l'espai on es desenvolupa el programa al nostre municipi. Les aules adopten la forma i distribució d'una oficina administrativa per convertir-se en una empresa fictícia que manté relacions comercials amb altres empreses simulades, venent els seus productes o serveis.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

FINANÇAMENT PER A PERSONES EMPRENEDORES, AUTÒNOMES I COMERÇOS. La Generalitat activa per tercer any consecutiu aquesta línia de finançament amb 24 milions d'euros. [+info]

POTS FER-TE RIC VENENT ARTÍCLES DE SEGONA MÀ?. La crisi ha impulsat la creació d'empreses de compravenda de productes entre particulars.[+info]

DEDUCCIONS JUSTIFICABLES. En temps de crisi, la supervivència de molts treballadors autònoms depèn de saber aprofitar les deduccions fiscals que tenen al seu abast. [+info]

ECONOMIA SOCIAL I SOFTWARE LLIURE. El software lliure i l'economia social proposen un model de repartiment permanent i  benefici comú. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí