Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 68 - Especial 25 anys
25 anys acompanyant-te
25 anys acompanyant-te

El dimecres 2 de juliol al Pavelló Canigó del Recinte Torribera es va celebrar el 25è aniversari de Grameimpuls.  

L'Alcadessa, Nuria Parlón, va destacar el paper de Grameimpuls a Santa Coloma al llarg d'aquests 25 anys "la trajectòria que ens ha portat fins aquí ens avala de forma reconeguda a la ciutat però també a nivell metropolità com a empresa local destinada a promoure l'ocupació i també la formació d'aquelles persones que han perdut la feina però que poden tenir una nova oportunitat a partir precisament d'una formació continua".

youtube Vols veure el video de l'acte?

25 anys de Grameimpuls a Santa Coloma
25 anys de Grameimpuls a Santa Coloma

Grameimpuls va nèixer al 1989 com a empresa municipal amb l’objectiu de promocionar l’activitat econòmica de la ciutat des de tres àmbits: la formació, l’ocupació i l’emprenedoria.

En aquests 25 anys d’història la societat municipal Grameimpuls ha anat creixent oferint cada cop més serveis a la ciutadania.

youtube Vols veure el video commemoratiu?

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí