BUTLLETÍ Núm 7 - Juliol 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqu

 
Notícia destacada

Alt nivell de satisfacció dels participants en els programes ocupacionals

Segons els resultats de l’Estudi d’Avaluació de Polítiques Actives, el 93% de les persones participants en els programes ocupacionals organitzats per Grameimpuls, SA durant els anys 2006 i 2007 s’han mostrat molt satisfetes.

Aquest estudi ha estat realitzat per l’empresa Etia, Consultoria Estratègica en Reputació, sobre una mostra de 242 persones, 113 homes i 129 dones.

[més]

 


Més notícies

Es presenta la Guia de Bones Pràctiques Comercials

Es tracta d’una guia informativa sobre diferents aspectes de la normativa i pràctiques comercials pròpies a la nostra ciutat, horaris, disciplina de mercat, gestió de residus, etc.

La seva presentació als mitjans de comunicació locals i nacionals es va fer el passat 20 de juliol, amb una mostra del treball de camp realitzat als establiments regentats per nouvinguts, amb la presència d’un tècnic de comerç i un mediador especialitzat en cada comunitat.

[més]

 

Disminueix la taxa d´atur a Santa Coloma de Gramenet

Per primera vegada des del començament de la crisi, ha hagut una disminució en el nombre total d’aturats a Santa Coloma de Gramenet, amb una baixada del 1’60%, segons dades de Servicio Público de Empleo Estatal del mes de juny.

Segons les dades avançades per part del Servicio Público de Empleo Estatal, els aturats registrats a Santa Coloma de Gramenet es situen en la xifra dels 9.764, i es distribueixen per sexe amb 5.598 homes i 4.166 dones.

[més]

 

Aniversari del Mercat de Segarra

El proper dissabte 25 de juliol celebrem el 75 aniversari del Mercat de Segarra.

La celebració començarà a les 11 hores amb una comparsa, patrocinada per l’associació de comerciants Centre Comerç, que animarà els carrers circumdants al mateix..

[més]

 
Empresa i comerç
 

Darrera Convocatòria Formació Comerciants
El proper 22 de juliol l’Ajuntament posarà en marxa el primer seminari formatiu del programa Modernitza’t: La Compra. Els Proveïdors/Les Proveïdores. [més]

Esplai d’estiu a Fondo Comerç
L’associació de Fondo Comerç vol treure als nens i nenes al carrer amb activitats guiades pel Centre Infantil i Juvenil Rellotge XXI. [més]

Festa Major 2009
Aquest any, la nostra Festa Major tindrà un color especial. [més]
 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí