Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 70 - Setembre 2014
UNED A SANTA COLOMA, ARA MÉS FORMACIÓ
UNED A SANTA COLOMA, ARA MÉS FORMACIÓ

La Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED), amb seu al Recinte Torribera, ha obert el termini de matrícules per al curs 2014-2015.

Més informació al telèfon 934682819, a l’adreça electrònica info@santa-coloma.uned.es o presencialment dilluns i dimecres (de 9:30 a 13:00) i de dilluns a dijous tarda (de 16:00 a 20:00).

RENOVAR LA IMATGE DEL TEU COMERÇ T´AJUDARÀ A VENDRE MÉS
RENOVAR LA IMATGE DEL TEU COMERÇ T´AJUDARÀ A VENDRE MÉS

Grameimpuls organitza un taller per explicar com fer el teu negoci més atractiu.

El mes de setembre comença el taller Com crear la imatge del nostre comerç que organitza Grameimpuls. Tindrà una durada de 6 hores i s'impartirà els dies 30 de setembre i 7 d'octubre al Centre d'Empreses Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) de 14:00 a 17:00 h.

UNA MIRADA A L´EXPERIÈNCIA EMPRENEDORA DE LES DONES
UNA MIRADA A L´EXPERIÈNCIA EMPRENEDORA DE LES DONES

El taller està co-organitzat per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de Gènere de l’Ajuntament i per Grameimpuls. Tindrà una durada de 15 hores i s'impartirà els dies 6, 8, 13, 15, 20 i 22 d'octubre al Centre d'Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101) en horari de 14:15 a 16:45 h.

La inscripció pot realitzar-se a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (Av. Generalitat, 99-101) o enviant un correu electrònic amb les seves dades a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

CURS DE CUINA PER A PERSONES AFICIONADES A L'OCTUBRE
CURS DE CUINA PER A PERSONES AFICIONADES A L'OCTUBRE

L'Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) té previst organitzar un nou curs de cuina per a persones aficionades que es realitzarà al llarg del mes d'octubre, dins de l'espai "Passió per la Cuina".

El curs és durà a terme a l'Escola de Restauració Santa Coloma (av. Primavera s/n). En les sessions es degustaran els plats elaborats amb el maridatge més adient. El preu del curs és de 85€.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

TRACTAMENT FISCAL DELS SERVEIS ELECTRÒNICS. La localització dels clients determina el tipus impositiu de les factures per serveis electrònics. [+info]

LA DESPESA DE LES FAMÍLIES JA ESTÀ PER SOBRE DEL QUE INGRESSEN. Les llars van gastar 2.987 milions més del que van ingressar, i l'estalvi brut va caure en 2.987 milions.[+info]

ECONOMIA SOCIAL ENVERS L´AGENDA DEL DESENVOLUPAMENT POST 2015. Més de 500 organitzacions demanen a l'ONU que incorpori l'economia social i solidària a l'agenda del desenvolupament post 2015. [+info]

QUAN LA IDEA MÉS SENZILLA ÉS LA QUE TRIOMFA. Estar en el lloc i en el moment adequats pot ajudar a una nova empresa a convertir-se en un èxit. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí