Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 71 - Octubre 2014
El Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE), un nou servei de Grameimpuls
EL PUNT D'ATENCIÓ (PAE), UN NOU SERVEI DE GRAMEIMPULS

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon va presentar la implantació a la ciutat d'un nou servei, el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE).

El Punt d'Atenció a l'Emprenedor facilita la tramitació de la constitució i legalització d'una empresa a les persones emprenedores mitjançant un sistema electrònic, ràpid, eficient i gratuït que a Santa Coloma de Gramenet gestionarà l'empresa municipal, Grameimpuls a través del Servei de Foment Empresarial.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

CAN XIQUET I UNED A L'OPEN HOUSE BCN
GRAMEIMPULS A L'OPEN HOUSE

El festival d'arquitectura 48h Open House BCN, es va celebrar els dies 25 i 26 d'octubre, i ha tingut novament a Santa Coloma de Gramenet com a ciutat convidada per segon any consecutiu.

Aquest festival ha obert les portes de més de 150 edificis emblemàtics i ha ofert l'oportunitat de visitar-los gratuïtament. Al nostre municipi, dos d'aquests edificis triats han estat d'una banda Can Xiquet, on estan ubicades les oficines centrals de l'empresa municipal Grameimpuls, i d'una altra la seu de la UNED a Torribera, coneguda com la Casa del director o La Torre.

S'INICIA EL PROGRAMA RE-IMPULSA'T
S'INICIA EL PROGRAMA RE-IMPULSA'T

El programa RE-Impulsa't és una iniciativa territorial de Grameimpuls, l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Consell Comarcal del Barcelonès Nord, que se centra en formar i assessorar empreses en diferents àmbits com la fiscalitat, les habilitats directives o l'emprenedoria social.

La inscripció pot realitzar-se a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (Av. Generalitat, 99-101) o enviant un correu electrònic amb les seves dades a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

LA GEOLOCALITZACIÓ T'APRoPA ALS TEUS CLIENTS
LA GEOLOCALITZACIÓ T'APROPA ALS TEUS CLIENTS

Grameimpuls organitza un seminari per conèixer la geolocalització com a eina de màrqueting, tècnica que pot ajudar a fer més visibles els negocis.

La inscripció pot realitzar-se a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (Av. Generalitat, 99-101) o enviant un correu electrònic amb les seves dades a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

AQUEST OCTUBRE SE CELEBRA EL PRIMER MES DE L'ECONOMIA SOLIDÀRIA. S'han programat una gran quantitat d'actes que mostren la puixança de l'economia social i solidària a Catalunya. [+info]

ESPANYA SERÀ DELS PRIMERS PAÏSOS EN REGULAR EL CROWDFUNDING. El govern portarà al Consell de Ministres una nova llei financera que afectarà principalment al finançament de les pimes.[+info]

DISMINUEIXEN ELS COSTOS LABORALS DE LES EMPRESES. Durant el segon trimestre de l'exercici 2014 els costos laborals de les empreses minven un 0,1 % respecte al mateix període de l'any anterior. [+info]

TRACTAMENT FISCAL DELS SERVEIS ELECTRÒNICS La localització dels clients determina el tipus impositiu de les factures per serveis electrònics. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí