Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 72 - Novembre 2014
UNED, MÉS MATRICULACIONS
UNED, MÉS MATRICULACIONS

La Univeristat Nacional d'Educació a Distància (UNED), ubicada al Recinte Torribera, va tancar el passat 11 de novembre el termini de matriculació per als graus i llicenciatures de Dret, Psicologia, Educació Social, Pedagogia i Treball Social, així com els cursos d'accés per a majors de 25 i 45 anys.

El nombre d'inscripcions per aquest curs 2014-15 ha estat de 1.595 alumnes el que significa un augment de més de 300 estudiants amb relació a l'any passat.

CURS DE CUINA PER A PROFESSIONALS
CURS DE CUINA PER A PROFESSIONALS

Aquest mes de novembre s'ha iniciat la segona edició del curs d'especialització de cuina per a professionals de la restauració.

Un equip docent integrat per Sergio Rojas, Enrique Ojanguren, Raúl Acosta, Chenqui Wang, Pere Basart i Paco Cordero ensenyaran diferents tècniques de cuina, sommelieria i reposteria en un intent continu de ser a l'avantguarda de les darreres tendències del sector. Més infomació a www.restauraciosantacoloma.cat o bé trucant al telèfon 93 392 91 05.

MESURES D'INSERCIÓ PER A PERSONES PERCEPTORES DE L'RMI
MESURES D'INSERCIÓ PER A PERSONES PERCEPTORES DE L'RMI

L'empresa municipal Grameimpuls posa en marxa un programa de mesures actives d'inserció adreçat a les persones que reben la Renda Mínima d'Inserció (RMI) i que té com a objectiu faciltar-ne la seva inclusió al mercat laboral.

Aquesta iniciativa està cofinançada per la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació, el Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de l’empresa municipal Grameimpuls.

NETWORKING NADALENC
NETWORKING NADALENC

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de l'empresa municipal Grameimpuls, portarà a terme el proper dimarts 2 de desembre el darrer networking de l'any adreçat als empresaris i empresàries que formen part del teixit empresarial del Barcelonès Nord.

El preu de la trobada serà de 7 € (amb la beguda i els entrants inclosos). Es necessària la confirmació d'assistència via e-mail: formacue@grameimpuls.cat, per telèfon: 93 466 52 24 o al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, SA.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

NOVETATS FISCALS DEL 2015. Després de la reforma fiscal és convenient revisar en què afecta a la teva activitat empresarial. [+info]

ÈXIT D´ASSISTÈNCIA A LA III FIRA D´ECONOMIA SOLIDÀRIA. Enguany, 17.000 persones han participat en les activitats de la fira, un increment significatiu respecte de l'any anterior.[+info]

AVANÇA LA PROPOSTA DE LLEI DE L´ECONOMIA SOCIAL I SOLIDARIA. La Xarxa d'Economia Solidària de Catatlunya (XES) ha preparat una proposta per respondre a la resolució del Parlament de Catalunya respecte a la nova Llei de Cooperatives. [+info]

CAMPANYA PER DETECTAR FRAU FISCAL A LES PETITES EMPRESES. Hisenda està augmentant les comprovacions a "pimes" i autònoms durant aquest segon semestre de 2014. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí