Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 75 - Febrer 2015
LA JORNADA DE COOPERACIÓ EMPRESARIAL A SANTA COLOMA GETTING CONTACTS ES CONSOLIDA
LA JORNADA DE COOPERACIÓ EMPRESARIAL A SANTA COLOMA GETTING CONTACTS ES CONSOLIDA

La tercera edició Getting contacts organitzada el 4 de febrer per l'Ajuntament de Santa Coloma a través de Grameimpuls va ser tot un èxit.

Aquesta tercera edició del 'Getting contacts' va ser inaugurada pel tinent d'alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Coloma i president de Grameimpuls, Carles Combarros, i la tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Lidia Guinart.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

 

RECUPERACIÓ DEL PATRIMONI VITÍCOLA DE LA CIUTAT
RECUPERACIÓ DEL PATRIMONI VITÍCOLA DE LA CIUTAT

L'Ajuntament, a través de l'empresa municipal Grameimpuls, ha posat en marxa el projecte vitícola 'La vinya del Sabater'. L'objectiu d'aquesta iniciativa és la recuperació del conreu de la vinya, molt present fa uns anys a la ciutat quan Santa Coloma de Gramenet era un poble pagès.

Els terrenys escollits per fer la plantació, que estan ubicats al Recinte Torribera, són cedits per la Diputació de Barcelona i formen part d'una zona que es coneixia com la vinya del Sabater. Es conrearà aproximadament mitja hectàrea.

LA 'GARANTÍA JUVENIL', UNA INICIATIVA EUROPEA
LA 'GARANTÍA JUVENIL', UNA INICIATIVA EUROPEA

El programa 'Joves per l'Ocupació' permet formar a un grup de 90 joves en les ocupacions més demandades en el mercat de treball.

La rellevància d'aquest programa no només està en la millora de l'ocupabilitat del col·lectiu de joves, sinó que estableix la possibilitat que aquelles empreses que contractin a aquests joves es beneficiaran durant sis mesos de importants ajuts a la contractació.

CERTIFICAT DIGITAL, SIGNATURA ELECTRÒNICA I FACTURACIÓ ELECTRÒNICA
CERTIFICAT DIGITAL, SIGNATURA ELECTRÒNICA I FACTURACIÓ ELECTRÒNICA

Grameimpuls organitza una nova acció formativa amb l'objectiu de millorar les competències digitals de les persones emprenedores.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

LES PERSONES DE 50 ANYS GUANYEN EN EL MERCAT LABORAL. El 64% dels nous contractes realitzats al llarg de l'any 2014 s'han fet amb persones majors de 50 anys. [+info]

ON VAN LES FRANQUÍCIES? El nombre de franquiciats continua creixent al país, especialment en el sector de l'hostaleria i la restauració. [+info]

COMENÇA L´INICIATIVA WELCOME. La primera pedra d'aquest programa de futur va començar a Madrid el passat mes de gener i tindrà continuïtat els propers 12 i 13 de febrer a Berlín. [+info]

BONIFICACIONS I REDUCCIONS PER AUTÒNOMS A L´ANY 2015. És important que els treballadors autònoms i els que volen donar-se d'alta coneguin les reduccions i bonificacions a les que poden optar. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí