Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 76 - Març 2015
ES PLANTEN ELS PRIMERS CEPS PER A LA RECUPERACIÓ VITÍCOLA DE LA CIUTAT
ES PLANTEN ELS PRIMERS CEPS PER A LA RECUPERACIÓ VITÍCOLA DE LA CIUTAT

L’Alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon i el tinent d’alcalde de Promoció económica i president de Grameimpuls, Carles Combarros, van fer dimarts 3 de març l’acte de plantació dels primers ceps per a la recuperació del patrimoni vitícola de la ciutat.

L’alcaldessa va destacar: “és un dia històric perquè recuperem les vinyes de Santa Coloma en un projecte que suposa la recuperació paisatgística d’aquesta zona i alhora fomenta la formació i ocupació dels joves”.

youtube Vol's veure el reportatge de la noticia online?

DESCOBREIX LA FÓRMULA PER INCREMENTAR LA TEVA PRODUCTIVITAT
DESCOBREIX LA FÓRMULA PER INCREMENTAR LA TEVA PRODUCTIVITAT

Grameimpuls organitza un taller on les persones assistents aprendran tècniques d'organització per ser més eficients i millorar el seu rendiment.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

CURSOS SOMMELIER I MAÎTRE A L´ERESC
CURSOS SOMMELIER I MAÎTRE A L´ERESC

L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) durant el 2014 va realitzar el primer curs de formació ocupacional de l’especialitat de sommelier.

Enguany l’ERESC inicia la nova programació del curs de sommeliers i amplia la seva oferta a la primera edició del curs de mestre de sala, (maître), Gestió de Processos de Servei en Restauració.

Especial 8 de Març
Especial 8 de Març

AL 2015 IMPULSEM LA INCORPORACIÓ DE LES DONES AL MERCAT DE TREBALL

Més de 140 dones en situació d’atur podran participar dels itineraris específics d’acompanyament a la inserció laboral i de les 20 píndoles formatives, que es realitzaran al llarg d’aquest any.

Des de Grameimpuls es treballa per impulsar a través dels programes formatius i ocupacionals la incorporació de les dones al mercat de treball, prioritzant les que pateixen o han patit violència de gènere. [+info]

RECURSOS PER A DONES EMPRENEDORES A SANTA COLOMA DE GRAMENET

Des de Grameimpuls es posen a l’abast de les dones emprenedores i empresàries tot un seguit de serveis per ajudar a néixer i consolidar els seus projectes.

Des d’un servei d’informació i orientació sobre aspectes jurídics, financers, mercantils, etc., passant per un servei d’assessorament per orientar les dones emprenedores en la realització del seu pla d’empresa o per un servei de consolidació per ajudar a reorientar o fer créixer els projectes. [+info]

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

PUC TREBALLAR COM A AUTÒNOM I ASSALARIAT ALHORA?. Coneix a fons la situació de pluriactivitat i les bonificacions a les que es pot acollir l'autònom. [+info]

DONES MOLT FORMADES PERÒ POQUES DIRECTIVES. Es necessita el compromís de l'alta direcció per trencar el "sostre de vidre" i deixar volar el talent femení. [+info]

LES PERSONES DE 50 ANYS GUANYEN EN EL MERCAT LABORAL. El 64% dels nous contractes realitzats al llarg de l'any 2014 s'han fet amb persones majors de 50 anys. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí