Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí

Butlletí Empreses Emprenedors Ocupació Formació facebook twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
BUTLLETÍ Núm 77 - Abril 2015
TORNA EL CASAL ‘CUINA’T L’ESTIU’
TORNA EL CASAL ‘CUINA’T L’ESTIU’

L’Escola de Restauració Santa Coloma tornarà a fer el Casal ‘Cuina’t l’estiu’ que se celebrarà del 29 de juny al 24 de juliol.

Grameimpuls organitza a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma la segona edició del Casal ‘Cuina’t l’estiu’ que va tenir una excel·lent acollida l’any passat i que va ser tot un èxit. Aquest casal està adreçat a nens i nenes d’entre 8 i 15 anys, l’horari será de matí (de 9.00 a 15.00) i les places són limitades.

Més informació a www.restauraciosantacoloma.cat o bé al telèfon 93 466 15 65.

CERTIFICAT DIGITAL, SIGNATURA ELECTRÒNICA I FACTURACIÓ ELECTRÒNICA
CERTIFICAT DIGITAL, SIGNATURA ELECTRÒNICA I FACTURACIÓ ELECTRÒNICA

Grameimpuls torna a programar aquesta acció formativa amb l'objectiu de millorar les competències digitals de les persones emprenedores.

El dia 7 de maig de 16.00 a 20.00h al centre d'empreses Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) s'impartirà la formació d'una manera pràctica, amb la finalitat d'introduir les eines i mecanismes que facilitin la implantació i l’ús dels 3 temes, aportant aplicacions gratuïtes i explicant-ne el funcionament.

REEMPRESA FACILITA EMPRENDRE I DEIXAR DE FER-HO
REEMPRESA FACILITA EMPRENDRE I DEIXAR DE FER-HO

La missió del Centre de Reempresa de Catalunya és la consecució d’un entorn favorable per les cessions d’empreses entre empresaris/es i reemprenedors/es.

Al nostre municipi l'entitat gestora d'el punt Reempresa és Grameimpuls i es pot trobar al Centre d'Empreses de Can Peixauet ubicat a l’avda. Generalitat, 99-101. Per ser atesos es pot concertar una entrevista al mateix centre, demanar-la al 93 466 52 24 o enviar un correu a cue@grameimpuls.cat, posant com a referència “Visita Reempresa”.

CERTIFICAT DIGITAL, SIGNATURA ELECTRÒNICA I FACTURACIÓ ELECTRÒNICA
JOVES PER L´OCUPACIÓ

Grameimpuls va posar en marxa la quarta edició del programa ‘Joves per l’Ocupació’ i les empreses col·laboradores han començat a contractar a part dels 90 joves que hi participen.

L’objectiu era formar a aquestes persones en les ocupacions més demandades en el mercat de treball principalment en especialitats associades a l’hostaleria, com ajudant de cuina, cambrer/es de pisos, atenció al client, operaris d’instal·lació i manteniment de fibra òptica.

Emprenedoria Colomenca
Emprenedoria colomenca

NOVA BONIFICACIÓ “COST ZERO” PER A PERSONES AUTÒNOMES. Existirà bonificació a la quota d'autònoms si contracten una persona que els substitueixi per tal de tenir cura de fills i persones dependents. [+info]

VOLEM SER MÉS EMPRENEDORS? Un de cada dos espanyols reivindica una major educació en activitat emprenedora. [+info]

SISTEMA CRET@. El sistema Cret@ és un nou mètode per liquidar les cotitzacions a la Seguretat Social. [+info]

PUC TREBALLAR COM A AUTÒNOM I ASSALARIAT ALHORA? Coneix a fons la situació de pluriactivitat i les bonificacions a les que es pot acollir l'autònom.. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí