BUTLLETÍ Núm 8 - Setembre 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
Notícia destacada

L'Expocoloma obrirà al públic el dia 17 al vial de Can Zam


Dijous vinent 17 de setembre (18.00), l'alcalde, Bartomeu Muñoz, i el president de l'Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), Josep Colldeforns, encapçalaran l'acte inaugural de la 21 edició de la fira multisectorial Expocoloma.

Expocoloma, qualificada com el més gran aparador de l'activitat comercial i industrial de la comarca del Barcelonès Nord, és una cita esperada pels colomencs, però també per molts veïns de les localitats pròximes.

[més]

 


Més notícies

Formació de qualitat a GRAMEIMPULS per fer empresa

Les persones emprenedores podran tornar a beneficiar-se d’una variada oferta formativa per millorar les seves competències empresarials.

El proper dimarts dia 29 de setembre es portarà a terme una sessió dedicada a les tècniques per incrementar les vendes de les Pimes. En ella, les persones participants resoldran casos pràctics i reflexionaran respecte al fet que l’augment de les vendes són la conseqüència d’aportar solucions a les noves necessitats dels clients.

[més]

 

Convocatòria de formació per a comerciants

El proper 15 i 22 de setembre l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet farà la presentació del segon seminari formatiu per a comerciants del programa Modernitza’t: "Què em passa? Àrees de millora que s’han de potenciar".

Al taller es treballarà de manera teòrica i pràctica la metodologia per què els empresaris cerquin els elements que fan que un negoci sigui més competitiu.

[més]

 

Cuina de tardor per a persones aficionades

L'Espai passió per la cuina presenta la seva programació de tardor.

S'obre el període d'inscripció per al curs de cuina de tardor que començarà el proper dia 6 d'octubre a l'Escola de Restauració.

[més]

 
Empresa i comerç
 
 

S'aproven noves mesures de treball per autònoms i cooperatives
A proposta del Ministeri de Treball i Immigració, es va promulgar un Reial Decret amb un conjunt de mesures urgents de treball destinades a treballadors autònoms i a cooperatives i societats laborals. [més]

Arriba la prestació d'atur pels autònoms
El Govern va aprovar un informe on es recullen les bases que regularan la futura prestació per cessament d’activitat de les persones autònomes. [més]

I Edició del SCMF
Santa Coloma Moritz Festival és un festival de música eclèctica que neix en el marc d’Expocoloma per donar resposta a l’oci de la nostra ciutat. [més]
 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí