Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

LinkedIn Servei a les empreses Servei a les persones Facebook Twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet clic aquí
BUTLLETÍ Núm 82 - Octubre 2015
“AIXEQUEM LES PERSIANES” 21 I 24 D’OCTUBRE
JORNADA DE FRANQUÍCIES AL 21 D’OCTUBRE

Vols muntar una empresa amb un model de negoci ja validat? Jornada de franquícies en el marc del Pla de dinamització de locals buits de la nostra ciutat "Aixequem les persianes".

L'assistència a la jornada informativa serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar al Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'Avinguda Generalitat, 99-101 o bé enviar un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

CURS DE CUINA PER A PROFESSIONALS
CURS DE CUINA PER A PROFESSIONALS

Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració Santa Coloma, organitza la 3a edició de Tècniques de cuina.

El curs està adreçat als professionals de la restauració i es realitzarà tots els dimarts de 17.30 a 19.30 del 20 d’octubre al 3 de maig, El contingut de les 20 sessions que es realitzaran anirà des l’elaboració de plats amb bolets de temporada, escumosos nadalencs, cremes pel fred passant per la cuina vegetariana fins als postres frescos per l’estiu.

APRÈN A FER SERVIR YOUTUBE COM A EINA DE MÀRQUETING
APRÈN A FER SERVIR YOUTUBE COM A EINA DE MÀRQUETING

Grameimpuls ha programat pels dies 19, 21, 26 i 28 d'octubre i 4 de novembre una acció formativa per treure el màxim profit a aquesta eina 2.0.

Per ampliar informació sobre el temari concret es pot consultar el següent link. L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar al Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'avinguda Generalitat, 99-101 o bé enviar un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

L’OPEN HOUSE BARCELONA VISITARÀ LA ‘CASA DEL METGE’ A TORRIBERA
L’OPEN HOUSE BARCELONA VISITARÀ LA ‘CASA DEL METGE’, SEU DE LA UNED A TORRIBERA

La sisena edició de l’Open House Barcelona torna a Santa Coloma de Gramenet els propers dies 24 i 25 d’octubre.

El recinte Torribera és un dels espais que formen part de la programació d’enguany de l’Open House Barcelona i serà visitat com a Itinerari Nord el  diumenge 25 en horari de matí (11.00 a 14.00) i de tarda (16.00 a 19.00).

 

L'ACTUALITAT DE L'EMPRENEDORIA COLOMENCA

CONEIX MÉS DE LA PRESTACIÓ D'ATUR DE LES PERSONES AUTÒNOMES. La prestació d'atur d'una persona autònoma que hagi cotitzat per la base mínima serà de 589,26 €. [+info]

STORYTELLING. La història particular de cada negoci pot aportar valor a la seva marca. [+info]

PRINCIPALS NOVETATS DE LA LLEI DE COOPERATIVES. Entra en vigor la nova legislació que regula les Societats Cooperatives a Catalunya. [+info]

LES START-UP ESPANYOLES SÓN LES MÉS INNOVADORES. Al nostre país, el 61% de les empreses assegura haver perfeccionat el seu model de negoci. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí