Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

LinkedIn Servei a les empreses Servei a les persones Facebook Twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet clic aquí
BUTLLETÍ Núm 84 - Desembre 2015
ÀMPLIA PROGRAMACIÓ DE CURSOS DE FORMACIÓ 2016 A L’ESCOLA DE RESTAURACIÓ SANTA COLOMA
ÀMPLIA PROGRAMACIÓ DE CURSOS DE FORMACIÓ 2016 A L’ESCOLA DE RESTAURACIÓ SANTA COLOMA

Més de 120 persones tindran l’oportunitat durant la programació 2015-2016 de l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) de participar als diferents cursos de formació ocupacional de les especialitats d’hostaleria, gestionats per la societat municipal Grameimpuls.

L’extensa oferta formativa, 8 cursos, permetrà preparar a les persones en situació d’atur en especialitats com cuina, servei de bar i cafeteria, sommelieria, direcció de restaurant i servei de restaurant.

[+info]
VOLS MILLORAR LA TEVA COMUNICACIÓ?
VOLS MILLORAR LA TEVA COMUNICACIÓ?

Al llarg del mes de gener i febrer, Grameimpuls oferirà cursos per millorar les competències comunicatives de les persones empresàries i emprenedores.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'av. Generalitat, 99-101 o bé enviar un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

[+info]
REEMPRESA A SANTA COLOMA TANCA L'ANY AMB UN BALANÇ MOLT POSITIU
REEMPRESA A SANTA COLOMA TANCA L'ANY AMB UN BALANÇ MOLT POSITIU

L’objectiu del Punt Reempresa al nostre municipi és la consecució d’un entorn favorable per a la cessió d’empreses i negocis entre persones.

Al nostre municipi aquest ha estat el millor any des de l’inici del punt Reempresa. S’han assolit 7 reempreses d’èxit amb un total de 8 reemprenedors i 15 cedents.

[+info]
40 JOVES PODRAN FORMAR-SE A LA CASA D’OFICIS DEL PROJECTE ‘VINYA D’EN SABATER
40 JOVES PODRAN FORMAR-SE A LA CASA D’OFICIS DEL PROJECTE ‘VINYA D’EN SABATER

Grameimpuls posa en marxa la nova programació de la ‘Casa d’Oficis d’En Sabater’.

Un total de 40 joves es podran formar i realitzar treballs i serveis en benefici de la comunitat en les especialitats de dinamització d'activitats de lleure educatiu infantil i juvenil, activitats auxiliars en conservació i millora de forests, activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió.

 

[+info]
L'ACTUALITAT DE L'EMPRENEDORIA COLOMENCA

BLOGS AMB PERSONALITAT. Per captar l’atenció del públic objectiu és necessari planificar adequadament els continguts en categories d’interès per als teus seguidors. [+info]

IV FIRA D'ECONOMIA SOLIDÀRIA A CATALUNYA. Aquest any van participar a la IV Fira d'economia Solidària (FESC), 199 entitats expositores i 100 persones voluntàries amb un balanç de 19.000 visitants. [+info]

PROTECCIÓ DE L'HABITATGE DAVANT DEUTES. Les persones autònomes poden protegir el seu habitatge si opten per l'opció de ser emprenedores de responsabilitat limitada. [+info]

ESTÀS PREPARAT PER SER UN NÒMADA DEL CONEIXEMENT?. Valorar la llibertat per gestionar el teu temps i el teu treball és l’eix sobre el que gira una nova mentalitat laboral per convertir el teu talent en el millor actiu. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí