Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

LinkedIn Servei a les empreses Servei a les persones Facebook Twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet clic aquí
BUTLLETÍ Núm 85 - Gener 2016
ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL GREMI D’HOSTALERIA DE MATARÓ
ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL GREMI D’HOSTALERIA DE MATARÓ

El Servei Català d’Ocupació (SOC) ha impulsat un acord de col·laboració entre Grameimpuls i el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, amb l’objectiu de formar professionals en l’àmbit dels serveis de bar i cafetería per a aquest territori.

Aquest acord de col·laboració en el que participa Grameimpuls obre la porta a altres projectes que properament es desenvoluparan al Gironès i Baix Empordà.

XARXA NORD: ITINERARI D’IMPULS EMPRESARIAL PER A AUTÒNOMS I MICROEMPRESES
XARXA NORD: ITINERARI D’IMPULS EMPRESARIAL PER A AUTÒNOMS I MICROEMPRESES

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, oferirà aquest programa amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. 

El programa és gratuït però cal formalitzar una inscripció prèvia que es pot realitzar presencialment al Servei de Foment Empresarial (avinguda Generalitat, 99-101), a través del telèfon 93 466 52 24 o bé per correu electrònic.

Grameimpuls inicia l’Espai de Recerca Activa
Grameimpuls inicia l’Espai de Recerca Activa

Grameimpuls inicia el programa Espai de Recerca Activa on podran participar 150 persones en situació d’atur.

Aquest espai posa a disposició de les persones participants, assessorament, recursos i eines que els permeti millorar la seva recerca de feina i tenir més possibilitats d’aconseguir un lloc de treball.

GRAMEIMPULS PRESENTA LA PROGRAMACIÓ DE FORMACIÓ
GRAMEIMPULS PRESENTA LA PROGRAMACIÓ DE FORMACIÓ

Un total de 250 persones es beneficiaran de la programació formativa 206 que Grameimpuls posa en marxa a partir d’ara. Dels nous cursos de formació destaquen, la qualitat de la formació i l’adequació d’aquesta a les necessitats del mercat de treball.

Les més de 6.850 hores de formació es concreten en 16 certificats de professionalitat, on destaquen principalment, els que estan associats a les especialitats d’atenció a les persones, serveis, i muntatge i manteniment.

 

L'ACTUALITAT DE L'EMPRENEDORIA COLOMENCA

FIDELITZAR CLIENTS AL PETIT COMERÇ. Les noves tecnologies obren un munt de possibilitats al comerç local. [+info]

COOPERATIVES DE TREBALL ASSOCIAT. La facturació a través de les cooperatives de treball comporta unes despeses que sovint són inferiors a les obligacions fiscals que ha de suportar un treballador autònom.[+info]

COM SERÀ EL CONSUMIDOR DEL FUTUR. Les deu claus que ens permetran fer un dibuix del perfil del consumidor al 2016. [+info]

AIXÍ SERAN LES BASES PELS AUTONÒMS AL 2016. Des de l’1 de gener de 2016, la base màxima de cotització és de 3.642 euros mentre que la mínima és de 893,10 euros mensuals. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí