Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

LinkedIn Servei a les empreses Servei a les persones Facebook Twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet clic aquí
BUTLLETÍ Núm 86 - Febrer 2016
ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL GREMI D’HOSTALERIA DE MATARÓ
9A EDICIÓ DEL PROJECTE “TREBALL ALS BARRIS”

Amb un pressupost de 2.079.641,96€ Grameimpuls posa en marxa el projecte Treball als Barris, que compta amb 8 programes que tenen com a objectiu principal millorar l’ocupabilitat i l’accés al mercat de treball de les persones en situació d’atur.

Més de 1.000 persones es beneficiaran, dels dispositius de suport a la inserció laboral, de la formació a nivell professional, del programa de formació i treball per a joves anomenat Casa d’Oficis i dels plans d’ocupació.

XARXA NORD: ITINERARI D’IMPULS EMPRESARIAL PER A AUTÒNOMS I MICROEMPRESES
GRAMEIMPULS INICIA LA FORMACIÓ EMPRESARIAL DE 2016

L'oferta formativa de Grameimpuls per a persones emprenedores i empresàries ja està programada per a aquest primer semestre de 2016.

Aquesta formació és gratuïta i està organitzada per Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià del Besòs, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i amb el finançament del Fons social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Grameimpuls inicia l’Espai de Recerca Activa
CREAR UNA EMPRESA A SANTA COLOMA JA ÉS UN PROCÉS ÀGIL I ECONÒMIC

El Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) de GRAMEIMPULS ha legalitzat 44 projectes empresarials des de la seva creació.

El Punt d'Atenció a persones Emprenedores de GRAMEIMPULS és un servei que porta en marxa des de novembre de 2014 i que complementa la resta de serveis d'acompanyament que, des de fa dècades, el Servei de Foment Empresarial oferta a les persones emprenedores tals com l'acompanyament en l'elaboració del pla d'empresa, la cerca de finançament, la formació, etc.

GRAMEIMPULS PRESENTA LA PROGRAMACIÓ DE FORMACIÓ
GRAMEIMPULS INICIA LA PROGRAMACIÓ DE PÍNDOLES FORMATIVES

Durant el 2016 Grameimpuls programarà més de 50 píndoles formatives on es treballarà el coneixement de les Tecnologies d’Informació i Comunicació (TIC), les xarxes socials i les tècniques de recerca de feina tant presencial com on line.

Es tracta de sessions, generalment, de 2 hores de durada amb continguts pràctics a les quals es pot accedir mitjançant la nostra web o a les nostres instal·lacions de Can Xiquet al carrer Rafael Casanova, 40.

 

L'ACTUALITAT DE L'EMPRENEDORIA COLOMENCA

S'OBRE EL TERMINI PER DEMANAR DEVOLUCIONS DE COTITZACIONS. Si has cotitzat com a autònom i com a treballador, és possible que tinguis dret a demanar devolució. [+info]

PERFIL DE LES DONES EMPRENEDORES ESPANYOLES. El perfil de la dona emprenedora al nostre país es correspon amb el d'una persona jove, d'entre 24 i 31 anys, amb estudis elevats i motivada per trobar una oportunitat de negoci. [+info]

INSTAGRAM: COM CONVERTIR LA XARXA SOCIAL EN UNA FONT D'INGRESSOS. Un aparador que visiten 400 milions de persones gràcies a la seva simplicitat i que posa de relleu el dit “una imatge val més que 1.000 paraules”. [+info]

NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA I COMERÇ. Quines són les obligacions lingüístiques del Codi de consum de Catalunya? T'oferim un resum per ajudar-te a estar al dia. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí