BUTLLETÍ Núm 9 - Octubre 2009

Si no pot veure aquest butlletí, cliqui aqui

 
Notícia destacada

El ministre de Treball lliura els premis a l'empresa inclusiva
Celestino Corbacho va estar acompanyat per la consellera de Treball, Mar Serna, i per l'alcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz.

En aquesta segona edició, s'ha premiat a aquelles empreses que han destacat en la inserció laboral de persones discapacitades.

Menció especial ha merescut l'empresa colomenca Catering de Nuez pel seu treball d'integració laboral i l'Ajuntament de Sta Coloma per ser seu de l'acte de lliurament de premis.

[més]

 


Més notícies

Inici dels tallers tutoritzats de Responsabilitat Social Empresarial

Aquests tallers tenen com objectiu la formació i l’acompanyament a les empreses de la ciutat per l’elaboració i la implementació de plans de millora.

Els Tallers estan dissenyats de manera que ofereixen una combinació de formació grupal i acompanyament individualitzat per a l’aplicació de mesures en alguns dels àmbits de la gestió empresarial des de l’òptica de l’RSE.

[més]

 

Grameimpuls, SA i la Universitat de Barcelona, per la creació d’empreses

El Servei de Foment Empresarial colomenc estén la seva activitat formativa i de sensibilització fins a l’àmbit universitar.

A partir del proper dimecres 14 i fins al 16 desembre una desena d’alumnes de la Universitat de Barcelona participaran al Primer Taller de creació d’empreses en l’àmbit de la nutrició, la dietètica i els aliments, formació convalidable per tres crèdits de lliure elecció.

[més]

 

Els Mercats Municipals de Santa Coloma de Gramenet amb la protecció del Medi Ambient

Aquest dijous, 15 d'octubre, ha començat el repartiment de 12.500 bosses compostables entre la clientela dels tres mercats municipals.

L'objectiu d'aquesta campanya ès conscienciar tant als clients como als paradistes de la necessitat d’eliminar les bosses de plàstic convencionals i cuidar d’aquesta manera el nostre entorn natural.

[més]

 
Empresa i comerç
 

Santa Coloma esdevé seu de la Junta arbitral de consum
L’alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, i el director de l’Agència Catalana del Consum van signar el dia 30 de setembre el conveni de delegació de competències en matèria de consum que converteix la nostra ciutat en primera seu municipal de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya. [més]

Festa del Comerç al Carrer
El proper diumenge 25 d’octubre Fondo Comerç celebrarà la Festa del Comerç al Carrer. [més]

Segona edició del curs de visites comercials
Grameimpuls organitza per segon any consecutiu aquest taller, en el context de la formació INDRA per a persones emprenedores. [més]

75 aniversari amb festa a la Castanyada del Mercat de Sagarra
Tot continuant amb els actes de celebració del 75 aniversari del Mercat de Sagarra, els i les paradistes del recinte volen celebrar amb els seus clients una Castanyada molt especial. [més]

 
 
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l’arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l’Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre’l, només te que clicar a l’enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l’informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Subscriu-te     Contacte  
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí