Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

LinkedIn Servei a les empreses Servei a les persones Facebook Twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet clic aquí
BUTLLETÍ Núm 91 - Maig 2016
GRAMEIMPULS ASSUMEIX UNA DE LES VICEPRESIDÈNCIES D’ACACER
GRAMEIMPULS ASSUMEIX UNA DE LES VICEPRESIDÈNCIES D’ACACER

Grameimpuls representarà en aquesta associació a les administracions locals.

En el marc de la junta directiva i posterior celebració de la 4a Assemblea anual de socis, celebrada el passat 5 de maig, de l’Associació Catalana d’Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació, ACACER, es va proposar i ratificar per unanimitat, que Grameimpuls passés a formar part del Comitè Executiu de l’associació i assumís una de les vicepresidències de l’entitat, en representació de les administracions locals.

[+info]
CUINA'T L'ESTIU I DESCUBREIX EL MÓN! 2016
CUINA'T L'ESTIU I DESCUBREIX EL MÓN! 2016

Grameimpuls organitza a través de l’Escola Restauració Santa Coloma la tercera edició del Casal de cuina ‘Cuina’t l’estiu’ dirigit a nens i nenes entre 8 i 15 anys.

Les inscripcions es podran realitzar a Grameimpuls - Can Xiquet (c. Rafael Casanova, 40) de 8.00 a 15.00h des del 30 de maig al 17 de juny de 2016..

www.restauraciosantacoloma.cat

[+info]
FUNDRAISING. TÈCNIQUES DE CAPTACIÓ DE FONS PER A PROJECTES SOCIALS
FUNDRAISING. TÈCNIQUES DE CAPTACIÓ DE FONS PER A PROJECTES SOCIALS

Sessió informativa adreçada a persones que volen aprofundir en tècniques i eines per augmentar els recursos econòmics en entitats del tercer sector.

La inscripció es pot realitzar a través del Servei de Foment Empresarial, a l'adreça electrònica formacue@grameimpuls.cat, presencialment a l'avinguda Generalitat, 99-101 o al telèfon 93 466 52 24. S'hauran de facilitar dades personals com: nom, cognoms, DNI, data de naixement, població de residència, situació laboral i nivell formatiu i d'altres relacionades amb el projecte empresarial: forma jurídica, ubicació, web, e-mail i una petita descripció de l'activitat.

[+info]
CAP A UNA EMPRESA SALUDABLE: JORNADA DE NUTRICIÓ I SALUT
CAP A UNA EMPRESA SALUDABLE: JORNADA DE NUTRICIÓ I SALUT

Grameimpuls col·labora en el desenvolupament d'aquesta jornada que aportarà idees per a la millora de la salut i la nutrició dels treballadors i per a conscienciar als empresaris i empresàries de la seva importància. Tots dos àmbits, salut i alimentació, formen part dels sectors clau d’especialització intel·ligent que el territori vol impulsar.

La jornada tindrà lloc el dimarts 31 de maig (de 09.00 a 14.00), al Centre de Negocis i Convencions de Badalona (Polígon Les Guixeres. C/ Marcus Porcius, 1. Badalona). Si estàs interessat pots inscriure’t trucant al telèfon 93 464 80 00 o bé, mitjançant un correu electrònic a l'adreça gpujol@bcin.cat, indicant nom i cognoms, empresa, adreça electrònica de contacte i telèfon de contacte.

[+info]
L'ACTUALITAT DE L'EMPRENEDORIA COLOMENCA

CONSELLS PER EMPRENDRE UN NEGOCI AMB POCS RECURSOS. El bootstrapping és una forma de començar un negoci només amb recursos propis i sense recórrer al finançament extern. [+info]

EL SECTOR DEL LUXE A BARCELONA GUANYA FORÇA. El sector del luxe és un negoci creixent a tota Espanya però els consumidors trien Barcelona com a ciutat preferida. [+info]

PROJECTE ERASMUS FOR YOUNG ENTREPRENEURS. A través del projecte Start-Up la Cambra de Comerç de Barcelona impulsa estades de persones emprenedores a alguns països d’Europa. [+info]

ÉS EL CROWDLENDING ÚTIL PER FINANÇAR LA TEVA START-UP?. Aquesta modalitat de trobar finançament consisteix en rebre préstecs entre particulars fent servir una plataforma especialitzada en internet. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí