Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

LinkedIn Servei a les empreses Servei a les persones Facebook Twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet clic aquí
BUTLLETÍ Núm 92 - Juny 2016
FORMACIÓ I OCUPACIÓ PER A JOVES
FORMACIÓ I OCUPACIÓ PER A JOVES

L’alcaldessa Núria Parlon va presentar el passat dimarts 31 de maig, al Centre de Formació Ocupacional La Ginesta, les principals novetats dels plans d’ocupació per a joves.  

Amb un total de 140 persones contractades en els plans d'ocupació, l'alcadessa va explicar quines són les línies estratègiques en l’oferta de cursos de formació adreçats a 1.100 joves més.

Youtube Vols veure el reportatge de la notícia online?
[+info]
PROPERA INCORPORACIÓ DE LA SANTA COLOMA DE GRAMENET EN LA DO D’ALELLA
PROPERA INCORPORACIÓ DE SANTA COLOMA DE GRAMENET EN LA DO D’ALELLA

L’Ajuntament de Santa Coloma ha sol·licitat a la Comissió Rectora de la Denominació d’Origen Alella, la inclusió de la ciutat arran del projecte experimental de recuperació del patrimoni vitivinícola “Vinya d’en Sabater”.

El municipi de Santa Coloma de Gramenet històricament ha tingut una reconeguda tradició vitivinícola que ara es vol recuperar a través del projecte “Vinya d’en Sabater”.

[+info]
L'ATUR A SANTA COLOMA DE GRAMENET BAIXA DE LES 10.000 PERSONES
L'ATUR A SANTA COLOMA DE GRAMENET BAIXA DE LES 10.000 PERSONES

A Santa Coloma de Gramenet el nombre d’aturats registrats durant el passat mes de maig, es situa per sota de les 10.000 persones. El nostre municipi no baixava d’aquesta xifra simbòlica des juliol de 2009.

Amb un atur de 9.973 persones, el mes de maig de 2016 és el període amb menys ocupació millorant la dada registrada al juliol de 2009 que es va tancar amb 9.975 aturats/des.

[+info]
EMPRENDRE EN FEMENÍ
EMPRENDRE EN FEMENÍ

Taller d'acompanyament adreçat a dones que estiguin iniciant el seu projecte com a emprenedores o creant la seva idea de negoci. La formació tindrà lloc els dies 14, 16 i 21 de juny (de 14.30 a 16.30).

L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

[+info]
FIRES
GRAMEIMPULS, PARTICIPA A LA 5A. MOSTRA “ELS SABORS DEL MÓN” I A LA 1A. FESTA DEL MEDI AMBIENT

L’Escola de Restauració de Santa Coloma – ERESC- ha participat en la 5a. edició de la Fira “Els sabors del món”, organitzada per l’associació Fondo Comerç.

Mentre “Els sabors del món” es va presentar a la Plaça del Rellotge, al Parc de Can Zam tenia lloc la 1a. Festa del Medi ambient on el Centre de Formació i Treball de Grameimpuls, va presentar un estand que permetia conèixer la ‘Vinya d’en Sabater’.

[+info]
L'ACTUALITAT DE L'EMPRENEDORIA COLOMENCA

EL BENCHMARKING I COM HA MODIFICAT ELS NOSTRES HÀBITS DE COMPRA. L’estandarització d’uns mínims de qualitat en els productes de consum ha modificat els valors que porten a decidir-se per una marca. [+info]

ELS EMPRENEDORS PER OPORTUNITAT PRENEN EL RELLEU. Segons l'últim informe Global Entrepreneurship Monitor 2015 la detecció d'oportunitats es consolida com a argument per emprendre. [+info]

LES MARQUES I ELS ARQUETIPS JUNGUIANS. La imatge d'una marca ha de satisfer les expectatives emocionals dels seus clients. [+info]

QUÈ ÉS EL BALANÇ SOCIAL DE L'EMPRESA?. El balanç social és l'eina que mesura la gestió i aportacions socials, laborals, professionals i ecològiques realitzades per una organització al llarg d'un exercici. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres
Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.
Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí