Si no pot veure correctament aquest missatge cliqui aquí
LinkedIn Servei a les empreses Servei a les persones Facebook Twitter Grameimpuls - t'acompanyem Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet clic aquí
BUTLLETÍ Núm 95 - Octubre 2016
LLANÇADORA D’OCUPACIÓ A SANTA COLOMA LLANÇADORA D’OCUPACIÓ A SANTA COLOMA

El president de Grameimpuls, Esteve Serrano, va anunciar el passat 24 d’octubre que Santa Coloma de Gramenet durà a terme a partir del mes de desembre el programa Llançadora d’Ocupació.

La Llançadora d’Ocupació servirà per ajudar 20 persones, veïns i veïnes de la ciutat, que es trobin en situació d’atur a reforçar les seves competències transversals, conèixer noves eines d’accés al mercat laboral i millorar la seva ocupabilitat.

[+info]

PRÀCTIQUES LABORALS REMUNERADES PER A 30 JOVES PRÀCTIQUES LABORALS REMUNERADES PER A 50 JOVES

L’Ajuntament de Santa Coloma facilitarà les pràctiques laborals remunerades per a 50 joves del municipi, que seran contractats per l’empresa municipal Grameimpuls.

L’objectiu d’aquest programa és facilitar una primera experiència laboral als i les joves menors de 30 anys que hagin assolit un títol universitari, de cicles formatius de grau mig i/o superior o un certificat de professionalitat i que al finalitzar el període de pràctiques ha de servir per adquirir aptituds i desenvolupament professional.

[+info]

L’ESCOLA DE RESTAURACIÓ POSA EN MARXA EL CURS PER A PROFESSIONALS L’ESCOLA DE RESTAURACIÓ POSA EN MARXA EL CURS PER A PROFESSIONALS

El proper 15 de novembre s’iniciarà el nou curs de cuina per a persones emprenedores i professionals de la restauració.

El programa del curs està dividit en dues parts que es duran a terme a través de sessions explicatives i demostratives de dues hores (de 17.30 a 19.30).

[+info]

PROGRAMA DE MENTORING PER A JOVES EMPRENEDORS PROGRAMA DE MENTORING PER A JOVES EMPRENEDORS

Acompanyament a joves emprenedors/es mitjançant el mentoring d'empresaris/àries i professionals amb experiència en aquest àmbit.

Els interessats en participar en el programa, ja sigui com a emprenedor “mentorat” o com a mentor/a, el dimecres 26 d'octubre es farà una sessió de presentació a càrrec del primer tinent d'alcaldessa de l'Àrea de Serveis Interns, Promoció econòmica, Comerç, Ocupació i Promoció de la Ciutat., Esteve Serrano, al Forn-Degustació Janis a les 15.00 (c. Anselm Clavé, 26).

Per qüestions d'aforament, us demanem que reserveu plaça, bé adreçant-vos al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls, a l'avinguda Generalitat 99-101, per telèfon al 93 466 52 24 o per correu electrònic.

[+info]

L'ACTUALITAT DE L'EMPRENEDORIA COLOMENCA

QUÈ ÉS NECESSARI SI VOLS SER BUSINESS ANGEL?. L'àngel inversor esdevé una figura clau en l'ecosistema emprenedor. [+info]

DESGRAVACIÓ DE SUBMINISTRAMENTS PER A TREBALLADORS/ES AUTÒNOMS/ES. Els subministraments de la llar seran desgravables pels treballadors/es autònoms/es que desenvolupin la seva activitat a casa. [+info]

SUBVENCIONS DE LA LINIA CAPITALCOOP PER A COOPERATIVES I SOCIETATS LABORALS. S'ha obert la convocatòria de concessió de subvencions per a la capitalització de cooperatives i societats laborals (reiteratiu amb el titular) en l'exercici 2016. [+info]

CERTIFICATS DE GESTIÓ EMPRESARIAL. Aplicar un estàndard de gestió aporta un valor afegit que pot obrir portes a l'hora de treballar amb grans empreses o amb l'administració pública. [+info]

Subscriu-te | Contacte amb nosaltres

Si vostè ha rebut aquest butlletí, és perquè les seves dades estan incloses en l'arxiu POMMO, titularitat de Grameimpuls SA, inscrit en el Registre general de l'Agència espanyola de protecció de dades, la finalitat del qual es poder trametre la present informació. Si vol deixar de rebre'l, només ha de clicar l'enllaç corresponent i complimentar la seva adreça de correu electrònic. Tanmateix l'informem que podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei a través de carta certificada, adjuntant fotocòpia del seu DNI, en la següent adreça: Grameimpuls SA, Direcció de qualitat, carrer Rafael de Casanova 40, 08921 Santa Coloma de Gramenet.

Si no dessitja rebre més aquest butlletí, cliqui aquí